Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Met warme voeten thuiskomen bij jezelf
  Rate this post

  Stress, druk, het gevoel jezelf kwijt te raken. Langzamerhand richting burn-out. Je lijf doet zeer. Herken je het? Dru Yoga is een zachte manier die kan helpen om weer meer bij jezelf terug te komen. Waarvandaan je weer beter weet wie je bent, wat je wilt en waar je heen wilt.

  Dru Yoga is een zachte, sierlijke vorm van yoga, die doet denken aan Tai Chi en Qi Gong. Het begin van de les is vaak actief, ­verrassend, vrolijk, als een warme zon. Lang­zamerhand worden de bewegingen verstillend. ­Kenmerkend zijn de vloeiende bewegingsreeksen die spanning en blokkades losmaken. ­Daarnaast doen we oefeningen voor buik, benen en rug en is er aandacht voor de ademhaling. Elke les eindigt met een heerlijke ontspanning. Dru Yoga is niet alleen ontspannend en rustgevend. Langzamerhand bouw je ook een stille kracht op, je krijgt meer energie en laadt je weer op! Je komt thuis bij jezelf.

  Er zijn lessen Dru Yoga in Albrandswaard en Barendrecht. Kijk op de website voor data en tijden. Maak eens een afspraak voor een proefles. Let’s Dru!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply