Rate this post
 • Warmte in de winter
  Rate this post

  Wat is het toch koud buiten… We kunnen elke dag haast niet wachten tot we weer thuis op de bank zitten. Als we thuiskomen na een lange dag, gaat gelijk die extra warme pyjamabroek aan. Het liefst kruipen we ook nog lekker onder een dekentje, met een kopje warme chocolademelk. Zo houd je het toch behaaglijk.

  Tijdens de kille winterdagen moeten we er toch alles aan doen om de sfeer warm en gezellig te houden. Zo kleden we het huis leuk aan en halen we voor onszelf de gebreide truien weer uit de kast. We steken tientallen kaarsjes aan en proberen zoveel mogelijk te genieten van de feestdagen. Maar we kunnen onszelf natuurlijk ook op een andere manier warm houden, die ook nog eens ontspannend is!

  Saunatuurlijk
  In de winter is het ook heerlijk om buiten te zijn, bijvoorbeeld door een prachtige boswandeling te maken. Maar dat je tenen er na een half uur af lijken te vriezen is altijd minder prettig. Te midden van Son en Breugel kun je van het bosrijke gebied genieten, terwijl je toch heerlijk warm blijft. Daar kun je lekker tot rust komen in de saunacabines. Maar je kunt ook kiezen voor een stoom-, bubbel- of kruidenbad!

  Om te vieren
  Al begin je nu al met brainstormen, dan is de kans alsnog groot dat je de week voor kerst nog steeds niet weet wat je je moeder weer eens moet geven. Ze heeft nu wel genoeg parfums, douchegels en geurkaarsen. Waar iemand echter nooit genoeg van kan krijgen is ontspanning. Dat kan bijvoorbeeld door middel van een massage of een luxe beautybehandeling. Geef diegene daarom bijvoorbeeld eens zo’n behandeling cadeau voor tijdens de feestdagen. Wat ook leuk is om met zijn tweeën te gaan, zodat het naast een ontspannende dag ook nog eens een mooie herinnering wordt. Dat is toch ook waar de maand december om draait.

  Cadeautip
  Lijkt het weer onmogelijk om een leuk cadeau te vinden voor je zus, moeder of vriendin? Geef haar dan een kerstverpakking van Clarins. Thermae Son ziet deze mooi verpakte set elke jaar de deur uit vliegen, dus wees er op tijd bij. Geen cadeaustress dit jaar!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply