Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Was ik toen maar begonnen!’
  Rate this post

  Ik wil je daar graag bij helpen en als je de stap zet, kunnen we Straight away beginnen. Mijn naam is Gerda Oosting en ik begeleid al zo’n 4 jaar mensen van jong tot oud, van verschillende achtergrond en levensstijl om weer slank, gezond en blij met hun lichaam te zijn!

  In 2013 ontdekte ik Straight away, omdat ik net als jij ook graag blijvend wilde afslanken. De samenstelling van de producten was voor mij doorslaggevend om voor Straight away te kiezen. De producten zijn PH-neutraal, soja-arm en aspartaamvrij. De producten zijn bovendien erg lekker en het Straight away programma is gemakkelijk in te passen in je leven. Daarnaast zitten de producten boordevol vitamines en mineralen. Afslanken op een gezonde en verantwoorde manier! Wanneer je begint met het programma, de afslankfase, merk je direct effect en het stimuleert daarom ook direct. Je voelt je direct al lichter en naast dat je gestaag afvalt, voel je ook alle andere voordelen in je lichaam en hoofd ontstaan. Je energieniveau krijgt een boost, je krijgt een mooie gladde huid en je zelfvertrouwen groeit met de dag! Ik heb het programma met veel plezier en succes doorlopen, waarbij ik de ondersteuning van de coach als onmisbaar heb ervaren. Door mijn eigen positieve ervaringen met Straight away ben ik nu zelf sinds 2014 een enthousiaste coach en heb ik al heel veel mensen kunnen helpen om af te slanken en slank te blijven.

  Een gezond gewicht en voedingspatroon geeft echt meer zelfvertrouwen en energie, maakt vitaler, vrolijker. Hoe leuk is het om straks weer in je kleren te passen (of juist nieuwe te kopen!), mee te rennen met de kinderen, het afnemen van klachten wegens overgewicht te ervaren en weer vol ­zelf­vertrouwen in het leven te staan.

  We werken met een 4-stappenplan:
  1. De voorbereiding. Tijdens het intakegesprek leren wij elkaar kennen, praten we over je motivatie en bepalen we samen je doelen en het programma.
  2. Het dieet. Het afvallen gaat beginnen! Jij gaat passend bij jouw programma 2 of 3 maaltijdvervangende producten van Straight away gebruiken, eventueel in combinatie met een gezonde, koolhydraatarme maaltijd.
  3. Stabiliseren. Om je gewicht vast te houden, is het belangrijk om geleidelijk over te gaan op reguliere voeding. Ik begeleid je hierbij intensief en help je op weg naar jouw nieuwe leefstijl.
  4. Je nieuwe leefstijl. Daarna laat ik je uiteraard niet vallen. Vanaf het moment dat je weer helemaal bent overgestapt op reguliere maaltijden, kun je bij mij nog meerdere keren terecht voor wegingen, al dan niet in combinatie met het Goodmorning Awake programma: een heerlijke ontbijtshake met prebiotica in combinatie met een 1800-kcal-programma.

  Niemand wil jojoën. Om je nieuwe gewicht op de lange termijn te behouden, is het daarom belangrijk om je levensstijl aan te passen. Ik snap dat dit niet gemakkelijk is, maar gelukkig kan ik als je coach je hierbij helpen en begeleiden.
  Start met afvallen en begin met opvallen! Maar de stap om te gaan afvallen moet je wel eerst zelf nemen…

  – Gerda Oosting

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply