4/4 - (1 stemmen)
 • ‘Ik was zó toe aan een nieuw haarwerk!’
  4/4 - (1 stemmen)

  Vijftien jaar geleden moest ik twee keer een hersenoperatie ondergaan. Ik werd vervolgens chronisch ziek en moest hormoonmedicatie gebruiken. Van mezelf had ik altijd al dun en futloos haar, maar door de medicatie hield ik amper nog hoofdhaar over. Het zag er verre van mooi uit en daarom koos ik voor een haarwerk. Na een aantal jaren met hetzelfde haarwerk snakte ik naar wat anders, maar op de een of andere manier kwam ik altijd weer met hetzelfde thuis.

  Toen ik op een dag met mijn moeder mee ging naar haar kapper, zag ik een aantal pashoofden met haarwerken erop. Fiona, die al jaren als kapper werkte, was bezig om zich bij te scholen tot haarwerkexpert. Ik was direct enthousiast, want Fiona is een leuke vrouw en doet haar werk met hart en ziel. Tijdens onze eerste afspraak ging er een wereld voor me open! Ik was totaal niet meer op de hoogte van de ontwikkelingen op haarwerkgebied en Fiona wist daar wél alles. Ze liet me filmpjes zien en vertelde me alles over de mogelijkheden. Uit een boekje koos ik vervolgens een aantal haarwerken die ik mooi vond. Fiona bestelde ze allemaal op zicht en vervolgens ben ik heerlijk een dag haarwerken gaan passen. Dat was ontzettend leuk! Inmiddels draag ik met veel plezier een kort, rood haarwerk met wat slag. Ook heb ik een blonde variant aangeschaft, leuk ter afwisseling!

  Ik ben erg blij met mijn haarwerken én met Fiona. Ze heeft alle tijd en aandacht voor haar klanten en de koffie staat altijd klaar. Ook de verzekeringsrompslomp zoekt ze helemaal voor je uit, zodat je daar zelf geen omkijken maar naar hebt. Ik ben een tevreden klant!

  – Suze Schoen (65)

  Fiona Ofman van De Haarwerksalon:

  ‘Het hebben van een goed kapsel is heel belangrijk: het kenmerkt je gezicht en vormt een onderdeel van je gehele uitstraling. Het is dan ook nooit fijn om je haar kwijt te raken. Haarverlies kan ontstaan door ouderdom, maar ook door chemotherapie of de haarziekte alopecia. Met een haaraanvulling, volledig haarwerk (pruik) of haarstukje krijg je een passend kapsel met een natuurlijke uitstraling. Als je nog maar weinig haar hebt, kan ik gebruik maken van speciale dubbelzijdige tape of van clips, zodat het haarwerk op- en afgezet kan worden. In mijn salon, met onder andere een kappersstoel en een wasbak, is je privacy gegarandeerd en kun je in alle rust je wensen rond het model en de kleur met mij bespreken. Alle soorten kapsels zijn mogelijk, en eventueel kan het gewenste haarwerk nog aangepast worden totdat het volmaakt is.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply