Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat als de dokter het niet weet?
  Rate this post

  Je bent zwanger, je hebt een kindje, iedereen vindt het geweldig en mooi. Een ander leven, wennen aan een nieuw ritme: het overkomt iedereen. Op internet en bladen lees je hoe het hoort en gaat.
  Maar wat als er ‘iets’ is? Klachten waardoor de roze wolk aardig donker wordt? Klachten zoals bandenpijn, ijzertekort en van de medicatie krijg je alleen verstopping, een voorkeurs­houding van je baby, overmatig spugen, een huilbaby, eczeem, gedragsproblemen, buikpijn… Het gevoel dat er iets is… Natuurlijk ga je eerst naar je arts. Maar wat als die het ook niet weet? Of geen passende oplossing kan bieden? Dan ben je overgeleverd aan de adviezen van vrienden en familie of dokter Google…
  Wat moet je geloven? Hierin biedt Praktijk
  DOM een oplossing. Hier werken ervaren, professionele en hoogopgeleide osteopaten en mesologen, gespecialiseerd in het behandelen van zwangeren, baby’s en kinderen.
  Deze complementaire zorg geeft inzicht in wat er gebeurt en waarom jij of je kind klachten hebt. Waar de osteopaat vooral de beweging en vrijheid van alle weefsels in het lichaam ­controleert en behandelt, onderzoekt een ­mesoloog alle chemische processen binnen
  het lichaam en de vertering van voedsel.
  De therapeuten van Praktijk DOM zijn geen vervanging, maar een aanvulling op de reguliere zorg, gericht op chronische, onbegrepen klachten. Kijk voor meer informatie op onze website. Vragen kan altijd via het contactformulier, bellen mag ook. We helpen je graag!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply