Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat ben je mooi!
  Rate this post

  De ontwikkelingen in de wereld van de beauty gaan razendsnel, en dat geldt ook voor peelingen. Regelmatig komen er nieuwe peelingen op de markt die jouw huid een echte boost geven en huidproblemen verminderen, zonder dat er een operatieve ingreep nodig is.

  Normaal gesproken is het advies om niet te veel te peelen in de zomer. De Biopeeling van 2B Biobeauty is daar een uitzondering op. Het is de nieuwste generatie kruidenbehandeling die de hele zomer door toegepast kan worden. Het mooie is dat de 2B peeling, in tegenstelling tot andere peelings, het afschilferingsproces van binnenuit activeert. Hierdoor krijg je een versnelde celvernieuwing, waardoor er een mooie nieuwe huid verschijnt. Dit proces, dat gewoonlijk een maand duurt, wordt verkort tot ongeveer tien dagen, en dat geeft echt een fantastisch resultaat! De peeling richt zich op pure huidverbetering, zowel voor de onrustige huid als voor ‘healthy aging’, om de huid preventief gezond en stralend te houden. Een echte opkikker dus!

  Unieke werking
  De Biopeeling van 2B Beauty is een kruidenpeeling met een heel unieke werking. De natuurlijke bestanddelen zetten het peelingproces in werking, waardoor het celmetabolisme wordt gereactiveerd. De huid wordt intens verrijkt met zuurstof en wordt gehydrateerd, zodat ze herademt en haar jeugdige uitstraling terugkrijgt. Ze wordt zachter, sterker en steviger. De 2B Biopeeling bevordert niet alleen de verwijdering van onzuiverheden, maar normaliseert ook een overmatige talgproductie. De huid wordt diepgaand gezuiverd en verwijde poriën vernauwen. De melanineproductie wordt afgeremd, pigmentvlekken vervagen, en de teint oogt helderder, stralender en egaler.

  Kuur
  Deze 100% natuurlijke peeling geeft al na één keer een prachtig resultaat, maar je kunt je voorstellen dat dat in kuurverband alleen maar effectiever wordt. Na het ondergaan van een kuur, bestaande uit 3 of 4 behandelingen met intervallen van minstens 7 dagen, zul je merken dat ouderdomsvlekken minder worden en dat je een mooiere teint krijgt. Deze peeling werkt goed bij acne, pigmentvlekken, oppervlakkige littekens, grove poriën, rimpels en een verslapte huid.

  WishPro: frisse boost voor je huid
  Vanaf je 25e gaat je huid minder collageen produceren. Dat heeft tot gevolg dat door de jaren heen je huid minder stevig en elastisch wordt. Rimpeltjes en fijne lijntjes worden zichtbaar. Met het huidbehandelingsapparaat WishPro is het mogelijk om je huid in een korte behandeling een flinke boost te geven. Op het handstuk van het apparaat worden capsules geplaatst. Deze zijn gevuld met serums die werkende stoffen of een peeling bevatten, die zijn afgestemd op jouw huidtype of huidprobleem. Je kunt hierbij dus denken aan een verouderde huid met duidelijk zichtbare lijntjes en rimpeltjes, pigmentvlekken, een vette huid en acne, of een juist een droge, gevoelige en geïrriteerde huid. WishPro maakt gebruik van krachtige magneten die de elastine- en collageenproductie stimuleren, voedingsstoffen leveren, spiervezels ondersteunen en de huidhydratatie verbeteren. Al na één behandeling voelt je huid weer soepel aan en lijkt je huid frisser en egaler. Herhaal je de behandelingen wekelijks in een kuur van 6 tot 8 weken, dan zul je het mooiste resultaat gaan zien.

  Over Original Skin
  Original Skin is geen gewone schoonheidssalon, maar een praktijk voor huidverbetering, gevestigd in Amersfoort Vathorst. Je kunt er terecht voor allerlei behandelingen. Elke behandeling wordt vakkundig op jouw huid afgestemd. Dit start uiteraard bij de huidanalyse. Samen met jou wordt bekeken wat in jouw situatie mogelijk en gewenst is. Vervolgens wordt in overleg met jou een persoonlijk behandelplan opgesteld. Coaching en begeleiding en oplossingsgericht denken zijn belangrijke pijlers. De praktijk werkt samen met een cosmetisch arts voor injectables en voor huidverjonging maken de huidspecialistes gebruik van producten van hannah, ZO Skin Health by Zein Obagi, 2B Biopeeling, en VI Derm. Tevens is Original Skin aangesloten bij ANBOS, de brancheorganisatie voor gediplomeerde schoonheidsspecialisten.

  ‘Een echte aanrader!’
  Vandaag heb ik de laatste kuurbehandeling van de Biopeeling gehad. Een echte aanrader! Verder kan ik niet anders zeggen dan wat een fantastische salon, Original Skin. Ze nemen alle tijd voor je en je krijgt goede analyse van je huid en een daarop aangepaste behandeling. – Twanka Oortman

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply