Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat doe jij voor je huid?
  Rate this post

  Je huid is veel meer dan een verpakking van je lichaam. Qua oppervlakte is de huid het grootste orgaan, met ongeveer 2 vierkante meter. Ook is je huid het zwaarste orgaan, want die is goed voor ongeveer een vijfde van je totale gewicht. En dan is het ook nog eens zo dat de huid een heel veelzijdig orgaan is. Ze beschermt je onder andere tegen kou, warmte en zonnestraling. Ook reguleert ze je lichaamstemperatuur door transpiratie en de doorstroming van het bloed. Je begrijpt het al: het is belangrijk om goed voor je huid te zorgen.

  Misschien ben je op dit moment best tevreden met je huid. Niet te veel pukkeltjes, nog niet te veel rimpels. Je reinigt je huid meestal in de avond en doet geregeld een dag- of nachtcrème op. Het is ook goed om dit te doen, want je bent bezig met de verzorging van je huid. Maar: wat mooi is, moet mooi blijven… En daar is net wat meer óf gewoon wat anders voor nodig. Ik kan je in mijn salon tips geven, zodat jij je huid tijdens je verzorging ook gewoon verbetert en de tijd een stapje vóór blijft.

  Maak een afspraak en ervaar wat jij gemakkelijk beter voor jezelf kunt doen en geniet van een diepe reiniging en tegelijkertijd topverzorging van je huid. Een goede basis is namelijk de sleutel voor succes!

  Josephine van Veldhoven
  eigenares More Wellness & Beauty

  Dé anti-agingspecialist
  More Wellness & Beauty is dé specialist in de regio Voorburg-Leidschendam en Den Haag voor anti-aging en huidtherapieën. Het sterker maken van de huid waardoor deze langer mooi blijft: dat is de passie van Josephine. Alweer 13 jaar zet ze zich met hart en ziel in om haar klanten te laten stralen; niet alleen door hun de juiste behandeling te geven, maar ook om net dat beetje extra zorg te bieden.
  Je kunt bij More Wellness & Beauty onder andere terecht voor:
  – OX Synergie zuurstofbehandeling
  – pigmentvlekverwijdering
  – Meso | Skin Therapy
  – permanent ontharen
  – tatoeageverwijdering
  – visagie en nagels

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply