Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat een cupje voor je gezicht kan doen
  Rate this post

  In de wintermaanden kan jouw gezichtshuid door kou, wind, een tekort aan vitamine D en de grote temperatuurverschillen tussen buiten en binnen het zwaar te verduren krijgen. Besteed daarom extra aandacht aan je huid.

  Met cuppingmassage op je gezicht zorg je voor een vermindering van rimpels en fijne lijntjes, voor een verhoging van de bloedcirculatie en de verwijdering van dode huidcellen. Ook zorgt het voor een betere opname van werkstoffen, de verfijning van poriën en een verhoging van de spierspanning van de gelaatsspieren.

  Hoe werkt het?
  Bij cuppingmassage worden vacuümcups van siliconen gebruikt. Door de plaatsing van de cups op de huid trekt deze vacuüm. Zo kan de methode helpen om weer een gezonde en jeugdige huid te krijgen. Deze speciale massagevorm wordt als zeer ontspannend ervaren omdat het huidweefsel na de behandeling heel ontspannen is.

  De massage is er niet alleen voor je gezicht, maar kan ook op je lichaam ingezet worden om cellulite mee aan te pakken. De massage is goed voor je huid, maar is bovendien een geweldige manier om de dagelijkse stress mee te verminderen!

  Voor de cuppingmassage kun je terecht bij schoonheidsspecialiste Berta Mari van Ibiza Beauty. Berta is een enthousiaste dame die er alles aan doet om jouw huidwensen te realiseren, zodat jij verzorgd en tevreden de deur uitgaat.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply