Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wat een geluk: fit20 komt bij jou in de buurt

  Jij denkt: fit20, fit in 20 minuten per week, dat kan niet werken? Wij weten beter: onze honderden fit20’ers weten beter, maar onze geliefde sport is (behalve fit20’en) om de wereld te willen overtuigen. Ja, ‘de wereld’, wat aardig lukt. We zitten met onze fit20-studio in Heemstede en nu ook in Hillegom. Maar ook in Dortmund. In Qatar. In Brussel. In Parijs. In de VS. We zitten op ruim 130 locaties en we zijn apetrots, maar onze missie is nog maar net gestart. Jouw geluk is dat wij bij jou in de buurt zitten! In onze fit20-studio staan wij te trappelen om vrijblijvende proeflessen aan te bieden.

  Wat je ervaart?
  – Een personal training van 20 minuten voor iedere leeftijdscategorie, die werkt. Oordeel zelf maar.
  – Een prettige en gemotiveerde trainer, die de formule laat ervaren, luistert naar jouw eventuele klachten en anticipeert.
  – Topapparatuur en sensoren, die jou helpen bij de perfecte beweging. High tech & human touch is wat wij aanbieden.
  – Exclusiviteit en privacy, want we trainen met maximaal 2 mensen gelijktijdig.

  Is dat alles?
  Nee, het belangrijkste wat je ervaart is de sensatie die je voelt op je lichaam. Want fit20 is anders dan anders. Je traint veilig en verantwoord op de grenzen van je prestatievermogen zonder te transpireren. Na 20 minuten besef je wat duizenden in binnen- en buitenland inmiddels hebben ervaren: doen is geloven. Dus… vraag snel jouw vrijblijvende kennismakingstraining aan via www.fit20hillegom.nl.

  Er is nu ook een studio van fit20 in Hillegom!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply