Rate this post
 • ‘Wat een prachtige, sterke vrouw’
  Rate this post

  Regelmatig horen de haarwerkspecialisten bij Frans Koopal Haarwerken bijzondere verhalen van klanten met haarverlies. Zo ook dit verhaal van een mevrouw die bij ze aanklopte met een laatste wens.

  Een tijd terug stapte een dame onze zaak binnen. Ze streed al tien jaar tegen kanker en er was geen genezing meer mogelijk. Waar veel mensen via het ziekenhuis bij ons terecht komen, kreeg deze mevrouw geen informatie, behalve dat ze niet lang meer te leven had. Via haar eigen zoektocht is ze uiteindelijk bij ons terechtgekomen.

  Door een operatie aan haar hoofd had ze veel bulten en deuken in haar hoofdhuid. Haar grote wens was om er tot het einde verzorgd te blijven uitzien. Ze wilde mooi haar! Door de onregelmatige oppervlakte van de hoofdhuid was het best een uitdaging om een mooi, passend haarwerk te vinden. Gelukkig hebben wij altijd een grote voorraad. Dit betekent dat we niet hoeven te bestellen, en zo een wachttijd kunnen voorkomen. Zeker als iemand niet lang meer te leven heeft, zoals deze mevrouw, is dat erg fijn.

  Samen met mevrouw hebben we een mooi haarwerk uitgezocht. We vonden het belangrijk dat dit een prettige ervaring voor haar zou zijn. Ze vertelde dat ze het uitgevallen haar in een herinneringsdoosje voor haar kinderen had gestopt. Ze liet ons het doosje zien, en het was prachtig. Dit typeerde haar als persoon. Ze wilde er niet alleen verzorgd uitzien, maar ook zorgzaam blijven voor iedereen die op haar pad kwam. Een prachtige en positieve dame die wilde genieten van iedere minuut die haar gegeven werd. Ze herinnerde ons eraan dat het goed is om blij te zijn met alles en iedereen waar je positieve energie van krijgt.

  Voor ze de deur uitliep, vroeg ze of wij het haarwerk en haar make-up ook konden verzorgen wanneer ze haar laatste adem uitblies. Een prachtig verzoek, waar we met veel dankbaarheid aan zullen voldoen als haar tijd komt. ‘Dit is een pak van mijn hart’, zei ze. ‘Dan ben ik ook mooi tijdens mijn laatste reis.’ Met groot respect namen we afscheid. Wat een ontzettend sterke vrouw.

  Ze liep de deur uit met een prachtig haarwerk. Het bracht niet alleen een glimlach op haar gezicht, maar gaf haar ook energie die ze zo goed kon gebruiken. Een klant als zij doet ons weer beseffen waarvoor wij dit prachtige werk al zo lang mogen doen. Iedere dag opnieuw leren wij de mooiste mensen kennen en kunnen we zoveel voor ze betekenen. We zorgen dat iemand geen zorgen hoeft te hebben bij haarverlies. We kunnen iemand blij maken enkel met onze vakkennis en grote collectie haarwerken.

  Dit is slechts één verhaal, maar iedere dag vult zich met dankbare klanten die onze expertise vertrouwen. We zijn trots op onze klanten en staan met ons hele team voor ze klaar. Ons vak, de ambacht en de passie: een mooier beroep bestaat niet.

  Liefs, Layla

  Een uniek haarwerk
  Ieder mens is uniek, met zijn of haar eigen verhalen en wensen. Dat maakt ons werk zo mooi. We willen iedereen de beste service bieden. Het aanmeten van een haarwerk begint daarom altijd met een intakegesprek. Zo kunnen we eerst jouw verwachtingen horen en haarwerken uitzoeken die voor jou geschikt zijn.
  Bij het uitkiezen van het perfecte haarwerk komt namelijk veel kijken. Denk bijvoorbeeld aan de materialen. We hebben verschillende soorten haarwerken van echt haar, die variëren in structuur. Maar we hebben ook haarwerken gemaakt van synthetisch haar die niet van echt te onderscheiden zijn. Naast het materiaal kunnen we ook eindeloos variëren in kleuren en stijlen. Zo weet je zeker dat je het haarwerk vindt dat perfect bij jou past.
  Maar we gaan graag verder dan het perfecte haarwerk. We adviseren onze klanten graag over de verzorging, zodat ze zo lang mogelijk van hun prachtige haarwerk kunnen genieten. Bovendien bieden we ook een luisterend oor. Het uitzoeken van een haarwerk is een heel persoonlijk proces, en we vinden het prachtig dat wij hier deel van mogen uitmaken.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply