Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Wat heb jij sprekende ogen!’
  Rate this post

  Je gezicht is je visitekaartje, en je ogen zijn daar heel belangrijk in. Je wilt je ogen dus mooi laten uitkomen, zonder dat het overdreven overkomt. Daar kan permanente make-up prima aan bijdragen!

  Een mooie en toch natuurlijke uitstraling kun je met
  permanente make-up op verschillende manieren bereiken. Van het inschaduwen van je eigen wenkbrauwen om ze
  voller te maken tot haartjes creëren met hairstrokes. Hierin kun je veel variëren qua vorm, dichtheid en aanwezigheid van de wenkbrauw in het gezicht. Afhangende wenkbrauwen kunnen gelift worden voor een meer open blik. Als je ongelijke of onregelmatige wenkbrauwen hebt, kunnen die symmetrisch gemaakt worden. De mogelijk­heden zijn eigenlijk te veel om op te noemen. Iedere vrouw zou het moeten hebben, want het scheelt iedere ochtend een hoop frustratie!

  Lashliner
  Eén van de mogelijkheden van permanente make-up is een lashliner: een eyeliner tussen de wimpers. Hierdoor is die niet zichtbaar als eyeliner. Het ziet eruit alsof je een heel volle wimperrand hebt. Bij deze behandeling worden heel kleine stipjes inkt tussen je boven- en je onderwimpers worden gezet. Hierdoor hoef je nooit meer aan de slag met een oogpotlood en sta je ‘s ochtends op met stralende ogen. Voordat de lashliner wordt gezet, hebben we eerst een intakegesprek waarbij we jouw wensen en het beoogde resultaat bespreken. De lashliner blijft circa 2 tot 5 jaar aanwezig, vervaagt langzaam en kan op den duur worden bijgewerkt.

  Brows on fleek
  Er bestaan verschillende technieken om permanente make-up mee te zetten. Met de hairstroke-techniek kan ik jouw eigen wenkbrauwen perfectioneren door met een dun naaldje flinterdunne inkthaartjes aan te brengen. Het resultaat: mooi gevormde wenkbrauwen met een natuurlijke uitstraling. Je kunt ook kiezen voor de schaduwtechniek. Dit zorgt eveneens voor een natuurlijk effect, maar dan meer zacht en poederig.

  Wil jij weten wat de mogelijkheden voor jou zijn om jouw uitstraling mee te verbeteren? Neem dan contact met me op!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply