Rate this post
 • Wat heb jij te verliezen?
  Rate this post

  De meest bekende manieren om kilo’s kwijt te raken, vet te verliezen en weer een lijf te krijgen waar je blij van wordt, zijn onder andere sporten en tal van verschillende (crash)diëten. Vooral met sporten is natuurlijk niks mis. Het is en blijft een gezonde bezigheid. Ons leven is alleen vaak zó druk, dat volhouden behoorlijk wat moeite kan kosten. Ook is er een grote groep mensen die door medische redenen niet kunnen of mogen sporten. Dan de (crash)diëten… Deze zijn vaak tijdelijk effectief. Zodra een dieet stopt, vallen veel mensen in het welbekende ‘jojo-effect’, wat nou niet bepaald meewerkt aan het verkrijgen van je ideale figuur.

  Gelukkig kan gezond én effectief afslanken anno 2015 ook helemaal anders! Beauty&Footzz biedt een uniek 100% biologisch afslankprogramma: de Bio Weight Loss Challenge. In slechts 4 weken tijd verlies je tot wel 5 kilo en raak je over je hele lijf vele centimeters in omvang kwijt, vooral op de hardnekkige plaatsen. Het programma is opgebouwd uit verschillende, puur biologische elementen. Deze elementen hebben allemaal hun eigen functie en werken zo aan je hele lijf. Dit maakt dat de Bio Weight Loss Challenge een zeer krachtig en effectief middel is om af te slanken en je ideale figuur weer terug te krijgen.

  Drie fasen
  Fase 1
  is een biologische detox. Gif- en afvalstoffen verlaten je lichaam, waardoor het weer in balans komt en afvallen veel gemakkelijker gaat.

  Fase 2 bestaat uit een aantal salonbehandelingen. Je lichaam krijgt verschillende natuurpakkingen. Deze zijn zeer ontspannend, zorgen voor een duidelijk zichtbaar én meetbaar vetverlies, hebben een verstrakkende en liftende werking, zelfs bij een huid die al verslapt is, geven een detox aan het lijf en pakken cellulite (hardnekkig vet) effectief aan.

  Fase 3 bestaat uit biologische supplementen. Deze zorgen tijdens het afslanken voor het behoud van spiermassa, die je nodig hebt voor een optimale vetverbranding. Ook zorgen de supplementen voor een ‘reset’ van je darmen, waardoor je stofwisseling optimaliseert. Ook worden er ‘voor’- en ‘na’-foto’s gemaakt, krijg je gratis begeleiding en adviezen en twee uitgebreide full body meetsessies, waarbij niet alleen je gewicht, maar ook bijvoorbeeld je vet, stofwisseling en lichamelijke leeftijd worden gemeten. Na de Challenge zijn de resultaten duidelijk zichtbaar en aantoonbaar. Om de resultaten van de Challenge te behalen en te behouden, hoef je niet te sporten of te lijnen. Een gezond eet- en beweegpatroon is voldoende. Gezond, snel, gemakkelijk, effectief en vooral ontspannen afslanken, gewoon… omdat het kán!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply