Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat heeft jouw huid nodig deze zomer?
  Rate this post

  De échte zomermaanden hebben we nog tegoed, maar inmiddels hebben we al wat mooie voorjaarsdagen achter de rug! Genieten in de buitenlucht en ook weer je huid laten strelen door de zon: dat is waar velen van ons zich op verheugen. Maar dan… Dat insmeren was vaak minder fijn.

  Tóch: alleen al uit liefde voor je huid is dat een must! Met de juiste zonbeschermingsproducten en dankzij nieuwe formules en lichte texturen is er nu geen enkel excuus meer om jezelf niet in te smeren. Ik informeer je graag, want natuurlijk wil ook jij roodheid en huidirritaties voorkomen.

  En dan…
  Vooral ná intensief zonnebaden heeft je huid behoefte aan veel vocht. Zonlicht doet wonderen voor je humeur, maar voor je huid is het vaak minder goed. Door verdamping droogt de vezelstructuur uit, wat tot barstjes in de huid kan leiden. Dit is niet altijd direct zichtbaar, maar wanneer je niet op tijd start met goede zorg voor je zongebruinde huid, ga je met de jaren zien welke beschadigingen de zon jouw huid heeft toegebracht… En helaas moet je dan denken aan extra rimpeltjes en pigmentvlekken.

  Kom in harmonie met de zon
  Hoe geniet je zoveel en zo prettig mogelijk van de zonnestralen? More Beauty kan je adviseren. Zo is het bijvoorbeeld ook belangrijk om je huid direct ná het zonnebaden te verwennen met een flinke boost van vocht. Wanneer jij de juiste (after)zonproducten bij de hand hebt, kun je ervoor te zorgen dat de natuurlijke balans van je huid merkbaar wordt hersteld na jouw zonnebad. Zo blijft overigens ook je bruine kleur langer behouden.

  Van mij voor jou
  Boek de ‘Cool-down Treatment’ voor maar € 72,50 (aanbieding geldig tot en met augustus 2022)! Kom genieten van deze zomerse behandeling en ontvang een surprise: iets moois als extra voor een speciale peptide-thuis-behandeling.
  Wat doet de ‘Cool-down Treatment’ voor jou? Die verfrist en verkoelt, verstevigt en versterkt de bloedvaten, waardoor de behandeling de fijne musculatuur van de huid stimuleert en een zichtbare versteviging aan de huid geeft.

  Dé anti-agingspecialist
  More Wellness & Beauty is dé specialist in de regio Voorburg-Leidschendam en Den Haag voor anti-aging en huidtherapieën. Het sterker maken van de huid waardoor deze langer mooi blijft: dat is de passie van Josephine. Alweer 13 jaar zet ze zich met hart en ziel in om haar klanten te laten stralen; niet alleen door hun de juiste behandeling te geven, maar ook om net dat beetje extra zorg te bieden.

  Je kunt bij More Wellness & Beauty onder andere terecht voor:
  – OX Synergie zuurstofbehandeling
  – pigmentvlekverwijdering
  – Meso | Skin Therapy
  – permanent ontharen
  – tatoeageverwijdering
  – visagie en nagels

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply