Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat heeft jouw lijf te vertellen?
  Rate this post

  Een spannende presentatie op je werk. Je hart gaat tekeer, je zintuigen staan op scherp en ’s avonds plof je tevreden en vermoeid op de bank neer. Een gezonde stress- en ontspanningsreactie van je lijf.

  Als de boog té lang gespannen staat, kunnen klachten ontstaan: slapeloosheid of lusteloosheid, hoofd- en rugpijn, stemmingswisselingen. Je lijf slaat alarm! Beter plannen, meer sporten en ontspannen zijn niet meer voldoende.
  In Rebalancing® vind je de antwoorden in jezelf, door naar de klacht toe te gaan, deze te onderzoeken en op een dieper niveau te leren ontspannen. Je voelt waar jouw grens ligt en vaak worden oude patronen inzichtelijk. In deze milde vorm van lichaamswerk ontmoeten lijf, hoofd, psyche en ziel elkaar. Diepe ­aanraking, spier- en gewrichtsontspanning en stilte ­wisselen elkaar af.
  Rebalancing nodigt je uit om te ­doorvoelen wat er nú is en daarin te ontspannen. Daardoor kan je lichaam de natuurlijke balans en levensstroom terugvinden. Je (her)ontdekt je innerlijke kracht, vertrouwen, levenslust en spontaniteit.
  Rebalancing is er niet op gericht om problemen op te lossen, maar vertrouwt erop dat, wanneer je innerlijke ruimte groter wordt, jijzelf en ook je problemen veranderen.
  Er is een (gedeeltelijke) vergoeding mogelijk via de aanvullende zorgverzekering rond ­complementaire zorg.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply