Rate this post
 • Wat hypnose voor jou kan doen
  Rate this post

  Voor Arlette de Vos, gepassioneerd Internationaal Register Hypnotherapeut, een gewone werkdag. Voor haar cliënten een spannende dag die levens­veranderend zal zijn. Als franchisenemer van het ­succesvolle HypnoseCentrum Nederland werkt ­Arlette met directe hypnose, een zeer krachtige ­techniek waarvan de resultaten al merkbaar zijn na één of twee behandelingen.

  De problemen waarmee mensen naar de praktijk (die overigens gevestigd is in een prachtige villa in Teteringen) komen, lopen uiteen en zijn zowel van psychische als fysieke aard. Haar specialisaties zijn trauma’s, angst- en paniekstoornissen, fobieën, relatieproblemen en eetstoornissen. Ook mensen met ernstig overgewicht of obesitas weten Arlette te vinden. Haar behandelmethode is hierbij gebaseerd op de wereldwijd succesvolle methode van de virtuele maagband: vier behandelingen die leiden tot een blijvend doelgewicht.

  Resultaat
  Als we haar vragen hoe zij hierbij te werk gaat, antwoordt ze: ‘Iedere sessie is anders en specifiek afgestemd op de individuele persoon. Mijn drijfveer is het behalen van resultaat, waarbij ik klantgericht te werk ga. Tijdens, maar ook na de sessie zijn we een team dat dezelfde doelen nastreeft.’

  De juiste balans
  De goedlachse Arlette zorgt met haar empatisch vermogen en jarenlange therapeutische ervaring voor de juiste balans waardoor zij bij haar cliënten tot de kern kan doordringen. Ze is een doelgerichte en dynamische hypnotherapeut met een indrukwekkend trackrecord en een open mind. Een bedankje en een recensie laten haar stralen.

  Arlette sluit af met: ‘Dankbaarheid is een groot goed, en dat is waarvoor ik het doe. Ik hoop nog heel veel mensen te mogen helpen. In mijn praktijk staan de deuren open en is iedereen van harte welkom.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply