Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wat is de definitie van schoonheid?

  Wat betekent schoonheid voor jou? In de huidige maatschappij is iedereen gericht op uiterlijke schoonheid. Een gave huid, volle lippen en stralende ogen ­behoren tot het schoonheidsideaal, maar is schoonheid niet veel meer dan dat? Schoonheid bestaat immers uit het uiterlijk én het innerlijk.

  ‘Ik heb jaren met veel plezier gewerkt in de visagie, maar op den duur merkte ik dat schoonheid verder reikt dan visagie alleen’, vertelt Miranda van Altena. ‘Vrouwen lopen rond met vele worstelingen en daar wilde ik ze bij helpen. Tegenwoordig richt ik mij steeds meer op de innerlijke schoonheid van vrouwen en heb ik de behandelingen in mijn praktijk bijgesteld.’

  Spiritueel leven
  ‘Toen ik me verdiepte in meditatiecursussen, holistische gezondheidsopleidingen en massagecursussen, ging er een wereld voor mij open! Ik verlangde naar een vol en spiritueel leven in combinatie met mijn werk als visagiste. En dat is gelukt, inmiddels bied ik veel verschillende spirituele activiteiten, soms in combinatie met make-up.’

  Mindful make-up
  Wat zie jij als je in de spiegel kijkt? Vind jij jezelf mooi? Make-up is een manier om jouw zelfvertrouwen een boost te geven. Maar maakt make-up echt gelukkig? Met ‘mindful make-up’ ga jij aan de slag met jouw inner spiritual beauty. Het gaat er niet om welke make-up je gebruikt, maar dat je werkt vanuit je hart.

  Studio New Look
  Studio New Look is dé plek waar beauty, spiritualiteit en mindfulness samenkomen. Hier worden korte opleidingen en cursussen aangeboden binnen deze thema’s. Studio New Look biedt ook bruids­visagie, teenage make-up party’s, vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes.

  Visagieopleidingen
  Visagisten zijn altijd nodig in de wereld van beautysalons, schoonheidsspecialisten, catwalks en foto­modellen, tv en film. Heb je er ooit over nagedacht om visagist te worden? De opleiding visagie (privé of groep) biedt vele mogelijkheden voor beginners en gevorderde visagisten. De voordelen van de opleidingen:

  ✔ weinig theorie ✔ veel praktijk ✔ leren werken vanuit je hart
  ✔ ervaren leerkrachten uit het vak ✔ veel aandacht

  Massageworkshops
  Wanneer was jij voor het laatst echt ontspannen? Een massage is áltijd een goed idee. Voor iedereen die wil leren masseren is de massageworkshop geschikt.
  Ook leuk om je partner mee te verrassen! Samen leren jullie de juiste technieken om op een veilige en gedegen manier ontspanning te geven. Met je belangrijkste instrument, je handen, kan je invloed uitoefenen op iemands welzijn. Tijdens de opleiding richten we ons op massage als de methode om ontspanning te verkrijgen. Iets voor jou? Volg de lessen op woensdagavond tussen van 19.00 tot 21.00 uur.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply