Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat is jóúw beweegreden?
  Rate this post

  Saskia Lissenberg: ‘Ongeveer tien jaar heb ik thuis­gezeten vanwege een paniekstoornis met straatvrees. In die periode ben ik flink wat kilo’s aan­gekomen. Mijn man en ik hebben een grote kinderwens, maar kregen nog geen hulp van het ziekenhuis vanwege een te hoog BMI. Dat zette mij aan het denken. Door Curves ben ik anders gaan leven. Ik ben gestopt met het gevecht tegen de kilo’s. Goede voeding en beweging zijn onderdeel van mijn levensstijl geworden, en inmiddels hebben wij van de artsen groen licht gekregen.’

  Voor de zomer is Curves Spijkenisse met een aantal van haar leden aan de slag geweest met een No-sugar-challenge, met als doel: fitter worden. Gewicht, vetpercentage, metabolische (conditie) leeftijd verlagen en vochtgehalte op peil brengen. Dit was een waar succes in de club, met mooie resultaten!

  Power-challenge
  Dit voorjaar gaat Curves opnieuw in de club van start, dit keer met de Power-challenge. Hierbij zal de nadruk liggen op het opbouwen van de conditie en spieren, wilskrachttraining en het verhogen van de stofwisseling. Dit met als doel te zorgen voor meer energie, een snellere verbranding en gewichtsverlies…
  De Power-challenge duurt 8 weken en zal ook voor niet-leden toegankelijk zijn, inclusief beweging, voedingsadvies en begeleiding.

  De kosten voor deze 8 weken zijn € 99,-. De dames die in deze 8 weken goede resultaten boeken (voorwaarden aanwezig bij Curves), verdienen een make-over met fotoshoot! Bovendien worden, om het leuk te maken, alle verloren kilo’s lichaams­gewicht omgerekend in dierenvoeding en aan het dierenasiel in Spijkenisse gedoneerd.
  Doe jij ook mee? Wat wordt jouw belangrijkste reden om mee te doen?

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply