Rate this post
 • Wat is jóúw ‘probleemzone’?
  Rate this post

  Het lichaam kent veel probleemzones. Hierbij kun je denken aan de buik, maag, lovehandles, de ‘kip­filetjes’ onder de armen en de vetophopingen aan de zijkant ter hoogte van de bh, maar ook de binnen- en buitenkant van de dijen, de benen en/of de rug. Hoe vaak je ook sport, deze probleemzones blijven vaak onverminderd. Met cavitatie worden deze ­probleemzones aangepakt en de kleine hoeveel­heden puur vet verdwijnen.

  Cavitatie is een geheel nieuwe figuurcorrigerende behandel­methode voor het verwijderen van lokale ­vetophopingen. Deze behandelmethode werd slechts 3 jaar geleden ontwikkeld en wordt in Nederland pas sinds 1,5 jaar uitgevoerd.
  Cavitatie is dé behandeling met blijvend resultaat om vet te verwijderen en geeft hetzelfde resultaat als liposuctie. Waar liposuctie vele nadelige gevolgen kan hebben (denk aan het gebruik van naalden, wonden, is pijnlijk en zeer kostbaar) is cavitatie veel vriendelijker en net zo effectief!
  De cavitatiebehandeling vindt haar oorsprong in de medische wereld en is gebaseerd op de implosie van vetcellen via ultrasone geluidsgolven. Hierdoor worden vetcellen afgebroken en getransporteerd naar de lever (dankzij het lymfatische systeem en de bloedcirculatie) en verlaten via de nieren op natuurlijke wijze het lichaam.

  Resultaten
  De resultaten zijn vaak al na één behandeling zichtbaar, en soms is er wel tot 3 centimeter omtrekvermindering. Bij wekelijkse behandeling zijn de resultaten in een maand tijd al zeer overtuigend! Na 3 tot 6 maanden is het volledige resultaat zichtbaar. Doordat er veel vet wordt losgemaakt, wordt deze behandeling altijd in combinatie gegeven met het lymfedrainagepak, om een extra goede afvoer te verwezenlijken.
  Cavitatie is dé efficiënte behandelmethode van ­vetverwijdering op de probleemzones en het verwijderen van cellulitis. Dankzij deze technologie kan ook jij het ideale lichaam krijgen!
  Prijs per zone vanaf € 65,-.

  Lymfedrainagepak
  Het lymfedrainagepak is een verwarmd massagepak waar je 45 minuten in komt te liggen en dat zeer rustgevend is. Door middel van kleine (geheel pijnloze) stroomstootjes (geactiveerd door een computer) wordt onderaan het lichaam gestart met de massage, die vervolgens omhoog beweegt richting het hart. Hierdoor wordt een verbeterde lymfeafvoer gecreëerd en wordt het immuunsysteem geactiveerd.
  Vet wordt afgebroken en vocht komt vrij, en beide stoffen zullen uiteindelijk op natuurlijke wijze het lichaam verlaten via de nieren. Op de probleemzones kunnen extra stimulatiepads worden geplakt. Deze pads drukken op het onderliggende weefsel, en in combinatie met de warmte kunnen zo verschillende lichaamszones extra worden behandeld.
  Het lymfedrainagepak is een essentieel onderdeel in de behandeling van de probleemzones en wordt altijd in ­combinatie gegeven met cavitatie. Deze combinatie ­resulteert erin dat je tientallen centimeters zult verliezen en de huid aanzienlijk gladder wordt. Ook cellulitis ­vermindert hierdoor.
  Prijs per behandeling vanaf € 75,-.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply