Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wat is jouw ultieme huidwens?

  Wil je op een veilige, natuurlijke manier een mooie, stralende en gezonde huid? Naarmate we ouder worden, zien we de huid veranderen. De huid verliest stevigheid, en rimpels en fijne lijntjes worden zichtbaar. Helaas: we ontkomen er niet aan…

  Daar waar je vroeger je huid alleen kon verbeteren met dure, pijnlijke cosmetische ingrepen, is er vandaag de dag een doorbraak op het gebied van huidverbetering. Maak kennis met de innovatie op het gebied van microneedling: de Dermapen 4, de meest effectieve therapie voor het (weer) krijgen en behouden van een mooie, stralende en gezonde huid.

  Wat doet de Dermapen met de huid?
  De Dermapen maakt met loodrechte, trillende bewegingen met minuscule naaldjes gerichte microwondjes in de huid. Hierdoor wordt het natuurlijke herstel en genezingsproces in de huid geactiveerd en wordt de productie van collageen verhoogd. Bij Salon Bella Donna is Shirley door het volgen van meerdere masterclasses volledig gespecialiseerd in de huidverbeterende behandelingen. De Dermapen-behandeling kan bij veel verschillende huidproblemen ingezet worden. Zo kunnen lijntjes, rimpels en pigmentvlekken ermee verminderd worden, maar doordat de Dermapen zo fijn afgesteld kan worden, kunnen zelfs couperose en rosacea ermee behandeld worden. Al na één behandeling krijgt de huid een enorme boost, en met een kuur van meerdere behandelingen zorg je voor echte huidverbetering.

  De Dermapen is een zeer intensieve behandeling. Daarom wordt er voorafgaand aan de eerste behandeling een uitgebreid intakegesprek met je gehouden, om alle wensen en belangrijke medische aspecten in kaart te brengen.

  Wil je graag een keer langskomen om vrijblijvend te kijken wat Salon Bella Donna voor jouw huid kan betekenen, neem dan vandaag nog contact op!

  Huidverbetering en anti-aging
  De huidspecialistes van Salon Bella Donna, van eigenaresse Donna Wijker, zijn gespecialiseerd in huidverbetering en anti-aging op natuurlijke wijze. Je kunt bij de salon onder andere terecht voor:

  – huidzorg bij ziekte of een overgevoelige huid
  – anti-aging
  – wellness treatments
  – therapeutic treatments
  – ontharen
  – persoonlijk product- en behandeladvies

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply