Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat is nou eigenlijk een healing?
  Rate this post

  Het woord ‘healing’ komt uit het Engels en betekent letterlijk ‘genezen’. De reguliere geneeskunde kent ‘healen’ niet, maar in energetische en spirituele therapieën wordt wel gewerkt met healing.

  De conventionele geneeskunde wil de ‘ziekte’ en symptomen bestrijden, vaak met medicatie, maar het is zelden dat de mens echt heelt. Mijn visie is dat in de spirituele, holistische energetische benadering het belangrijk is om samen met de cliënt te kijken wat de oorzaak van de klacht kan zijn. Op die manier kan de ‘ziekte’ bij de wortel aangepakt worden en komt er een heling op gang, doordat een proces in gang gezet wordt.
  Een healer geneest niet; hij/zij zet processen, inzichten in gang door de activering van de zelfhelende krachten van de geest, waardoor het proces van genezen tot stand kan komen. Het brengt het zelfgenezend vermogen op gang.
  In feite is elk mens in staat om zichzelf te genezen, omdat ieder mens deze gave bezit. Behalve het fysieke lichaam bezit de mens een aantal energielagen, ofwel energielichamen. Van nature is de mens een energetisch wezen. Je kunt deze energiestroom bewust ervaren, hoewel je die vaak niet concreet kunt waar nemen. Bij een healing maakt de healer op diep niveau contact met jouw energie en brengt die jou in verbinding met je eigen innerlijke helende vermogen. Een healing helpt je om jouw eigen levenskracht te laten doorstromen in je energiesysteem; het helpt je om in goede verbinding te zijn met jezelf en de wereld om je heen. Een goede doorstroming bevordert de gezondheid en brengt je in balans en evenwicht met jezelf en ondersteunt de persoonlijke groei.
  Let wel: een healing is geen medische behandeling noch een medische diagnose! Raadpleeg een arts wanneer je gezondheidsklachten hebt of je ergens zorgen over maakt.
  Kijk op de website voor meer informatie over healings, persoonlijke channelling, meditatie, workshop en kloosterweekeinde.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply