Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat is TuiNa?
  Rate this post

  Je zou in eerste instantie aan iets heel anders denken, maar TuiNa is een therapie die toegepast kan worden op je lichaam. Heb je klachten die te maken hebben met je wervelkolom? Of ben je misschien toe aan een stevige, effectieve massage die ook ontspannend werkt? Maak kennis met TuiNa!

  TuiNa therapie is heel goed in te zetten bij bijvoorbeeld klachten die samenhangen met spierproblemen en klachten die samenhangen met stress. Denk hierbij aan spijsverteringsklachten en ademhalingsproblemen. De lichaamsenergie wordt versterkt, de bloedcirculatie wordt ­gestimuleerd en stijve gewrichten worden gemobiliseerd. Door TuiNa massages komen lichaam en geest weer in balans en wordt de ­gezondheid bevorderd. Daarnaast verbetert TuiNa therapie de weerstand van het lichaam.
  De massages zorgen ervoor dat gifstoffen uit het lichaam worden verdreven. Je voelt je daardoor ontspannen en je lichaamsenergie is weer op peil.
  TuiNa-therapeute Wilma Bouwhuis: ‘Het mooie van het lichaam is dat door TuiNa massages het zelfgenezend vermogen wordt gestimuleerd. Het ontstaan van lichamelijke klachten heeft meestal een samenhang met eigen denkbeelden en handelen. Je kunt daar verandering ­inbrengen door goed te luisteren naar de signalen die je lichaam geeft. Naast een behandeling is je eigen inbreng voor genezing dus minstens zo belangrijk. Samen bespreken we wat het beste behandelingstraject zou kunnen zijn.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply