Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wat je altijd al wilde weten over: Botox en fillers

  Het is allang niet meer voorbehouden aan welgestelde en bekende mensen die veel in de spotlights staan. Ook voor jou is het mogelijk om die frisse look vast te houden. De diepe rimpel boven je ogen, de lijntjes naast je mond en de kraaienpootjes naast je ogen; je kunt er op een eenvoudige manier van verlost worden. Na een behandeling met injectables, zoals botox en fillers genoemd worden, kijk jij namelijk weer met een blij gevoel in de spiegel. Maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen botox en fillers?

  Fillers
  Zoals de naam al doet vermoeden, vullen fillers rimpels en lijntjes in je gezicht, hals, handen en lippen op. Ze kunnen zelfs littekens laten verdwijnen. Daarnaast worden fillers gebruikt om bepaalde onderdelen van je gezicht, zoals je lippen of jukbeenderen, meer te accentueren. De fillers die dokter André gebruikt, bestaan uit stoffen die van nature ook in je huid voorkomen: hyaluronzuur en calciumhydroxyapatiet. De productie van hyaluronzuur, een eiwit dat duizendmaal zijn eigen gewicht aan water kan binden, neemt af naarmate je ouder wordt. Door hyaluronzuur in een rimpel te spuiten, wordt deze opgevuld en waardoor de huid gladgetrokken wordt.
  Calciumhydroxyapatiet komt van nature ook voor in je lichaam. Het stimuleert een extra aanmaak van collageen, dat zorgt voor stevigheid en elasticiteit van de huid.

  Botox
  Die fronsrimpel, rimpels op je voorhoofd en kraaienpootjes naast je ogen worden veroorzaakt door spierspanning. Met botox kunnen deze spiertjes tijdelijk uitgeschakeld worden, waardoor ze geen rimpels meer kunnen maken.
  Behalve voor cosmetische redenen, wordt botox ook gebruikt om medische klachten, zoals (spannings)hoofdpijn, migraine, tandenknarsen en overmatig transpireren, te verhelpen.

  Feitjes en weetjes
  • Bij botox duurt het een paar dagen tot weken voordat het effect van de behandeling zichtbaar is. Bij fillers daarentegen, zie je direct resultaat.
  • Het gebruik van botox en fillers is volkomen veilig, mits de behandeling door een ervaren arts wordt uitgevoerd. Bij dokter André zit je dus goed!
  • Een afspraak voor een consult bij dokter André is gratis en geheel vrijblijvend.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply