Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat je nog niet wist over jouw cosmetica…
  Rate this post

  Vandaag de dag gebruiken de meesten van ons, vrouwen én gelukkig ook steeds meer mannen, gemiddeld 12 cosmeticaproducten per dag. In de meeste producten zitten verschillende synthetische stoffen, die ieder op zich ons systeem onder druk zetten. Het is een optelsom van stofjes, die ervoor kunnen zorgen dat allerlei processen in het lichaam en in ons immuunsysteem verstoord kunnen worden.

  Die stofjes komen wel door de wet van de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit, maar horen per definitie niet in je lichaam thuis, want besef wel dat de huid en onze slijmvliezen half doorlaatbaar zijn. Het gaat om producten die jij waarschijnlijk ook dagelijks gebruikt, want we gebruiken allemaal tandpasta, shampoo, deo en middeltjes voor onder de douche of in bad, naast de producten voor huidverzorging en make-up. In het merendeel van de cosmeticaproducten zitten ook minuscuul kleine plastic bolletjes, ‘nano-deeltjes’ genoemd, waardoor we met z’n allen bijdragen aan de ‘plasticsoep’ in de zee. Dat willen we toch niet?
  Zijn alle producten in het schap van de winkel wel zo ‘veilig’ als beweerd wordt op de verpakking? Waarschijnlijk niet dus, want wist je dat cosmetica als ‘natuurlijke cosmetica’ verkocht mag worden als er slechts enkele procenten aan natuurlijke ingrediënten in zit? Hoe zuiver is dat dan nog?

  Advies
  Mijn advies voor jou is om beter te gaan opletten bij de ­keuzes die je maakt voor de verzorging van je lichaam en huid. Ik kan je hierbij helpen en een fijn-afstemming maken voor datgene wat jouw huid nodig heeft; een persoonlijk advies om op een veilige manier je huid in zijn natuurlijke balans te krijgen en houden. Het is prima om je huid en lichaam goed te verzorgen, maar kies voor zuiver, en dan wel 100% natuurzuiver.

  Dr. Hauschka
  Ik ben, naast schoonheidsspecialiste, ook Dr. Hauschka- therapeute. De producten van Dr. Hauschka bevatten géén synthetische stoffen, dus ook geen nano-deeltjes, bevatten géén synthetische conserveringsmiddelen en géén syn­the­tische kleur- en geurstoffen en worden uiteraard niet op dieren getest. Wel bevatten zij heilzame planten volgens zorgvuldige samenstelling, en alle ingrediënten van Dr. Hauschka zijn van biologisch en biologisch-dynamische teelt.

  Extra begeleiding
  Ook werken de écht natuurzuivere producten veel beter bij huidproblemen, zoals acne, acne rosacea, couperose, gerstekorrels, extra droge huid, zonne-allergie, pigmentvlekken of eczeem. Ik kan je helpen, adviseren en behandelen om jouw huidprobleem constructiever en op een gezonde wijze aan te pakken. Zo krijg je extra begeleiding tijdens het behandelplan om tot het gewenste en blijvende resultaat te komen.

  Aromatherapie
  Ik werk ook met aromatherapie: pure stoffen uit de plant, zoals heerlijk geurende etherische oliën, hydrolaten en vette plantenoliën. Echt een weldaad in geuren! Je zult versteld staan van de krachtige en heilzame werking van de 100% natuurzuivere producten die ik in mijn behandelingen gebruik.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply