Rate this post
 • Wat kun je allemaal met make-up?
  Rate this post

  Omdat ik al 25 jaar professioneel visagist ben, heb ik de vraag ‘Heb ik mezelf goed opgemaakt?’ zó vaak gehoord, dat ik besloten heb om praktische, informatieve en gezellige workshops over make-up te geven.

  Duidelijk is dat wij vrouwen eigenlijk niet goed weten wat we allemaal met make-up kunnen doen. We zijn er erg onzeker over. Het lijkt wel of je een aangeboren talent voor make-up moet hebben. Helaas: bij de meeste vrouwen is dat niet het geval, en iedere vorm van informatie over make-up is dan ook van harte welkom. Bovendien spelen vooroordelen over make-up een rol, zoals ‘slecht voor de huid’, ‘dikke lagen op het gezicht’, ‘het kost te veel tijd’ en ‘het is té opgemaakt’.
  Veel vrouwen zouden wel make-up willen gebruiken, maar weten niet precies hoe. Je leest wat in tijdschriften, je kijkt naar je vriendinnen en probeert eens hun stijl, je vraagt het aan verkoopsters in speciaalzaken of aan schoonheidsspecialistes. Maar na elk uitprobeerseltje en negatief resultaat geef je de moed maar weer op. Dit komt meestal doordat je geen goede productkennis hebt en niet weet hoe je make-up positief kunt gebruiken.
  Tijdens mijn workshops neem ik één voor één alle vooroordelen en onzekerheden weg. Je zult versteld staan hoe gemakkelijk en natuurlijk het kan zijn om er verzorgd en zelfverzekerd uit te zien!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply