Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wat vertelt jouw DNA over huidveroudering?
  Rate this post

  Het duurt nog héél even, maar de feestdagen komen er weer aan en bovenaan jouw verlanglijstje staat een huid die zo lang mogelijk glad blijft. Vrij van rimpels, fijne lijntjes en andere oneffenheden. Om deze wens een handje te helpen, zorg je goed voor je huid door genoeg water te drinken, voldoende te slapen én goede verzorgingsproducten te gebruiken.

  Desondanks begint vanaf je 25e toch écht het proces van huidveroudering. Zelfs als het nog niet zichtbaar is op je huid, zijn er ook onzichtbare tekenen van huidveroudering die van invloed zijn op de conditie van je huid. Máár dat je het niet kunt voorkomen, betekent niet dat je niets kunt doen om het proces uit te stellen of zelfs terug te draaien.

  Huidveroudering
  Naarmate de jaren verstrijken, vertraagt het natuurlijke huidvernieuwingsproces van je huid. Dit komt mede doordat je huid minder collageen en elastine aanmaakt. Je huid zal er minder vol en egaal uitzien en droogt sneller uit. Dit vergroot allemaal de kans op het ontstaan van rimpels. Hoe snel dit gaat en in welke mate je huid tekenen van huidveroudering zal vertonen, is afhankelijk van een hele hoop dingen. Je levensstijl bijvoorbeeld en invloeden van buitenaf. Denk aan deeltjes in de lucht en weersveranderingen. Ook je genen spelen een rol. En dat is precies waar de Gen Decode van Sepai zich op richt: op jouw DNA.

  Huidverzorging op maat
  Sepai’s Gen Decode is een op maat gemaakt huidverzorgingsprogramma dat gebaseerd is op jouw persoonlijke huidkenmerken, levensstijl én voorkeuren. Door middel van een genetische analyse wordt de optimale behandeling gecreëerd om huidveroudering te verminderen. Tegelijkertijd richten de geavanceerde producten van Sepai zich op het in balans brengen van je huid. Door deze combinatie worden hele mooie resultaten geboekt, dit beaamd ook Wil van Deursen. Ze is huidspecialiste: ‘Voor de ontwikkeling van de Gen Decode hebben onderzoekers van Sepai verschillende veranderingen in de genen geanalyseerd die direct en indirect van invloed zijn op huidveroudering. Op deze manier kan íedere vorm van huidveroudering aangepakt worden en dat is terug te zien in de resultaten.’

  Stap 1
  De Gen Decode-methode bestaat uit een aantal verschillende stappen. In de eerste stap ontvang je in Beauysalon Asten een uitgebreide uitleg over het programma. Ook worden er foto’s van je huid gemaakt vanuit allerlei posities én krijg je hulp bij het invullen van het intakeformulier. Ook doe je de Skin Decode-test. Een huidspecialist zal je helpen een DNA-sample van je wangslijmvlies te verkrijgen. De sample wordt samen met de rest van het pakket opgestuurd naar een lab in Italië waar het wordt verwerkt via een geavanceerd systeem die de opeenvolging van genen nauwkeurig kan bestuderen.

  Stap 2
  In deze stap wordt jouw klinische geschiedenis zo veel mogelijk aangevuld. Denk hierbij aan de conditie van je huid, omgevingsinvloeden en je levensstijl. Door deze informatie te verkrijgen, kunnen de specialisten van Sepai de maatregelen die betroffen moeten worden beter bepalen. Op die manier kan een op maat gemaakte behandeling gecreëerd worden.

  Stap 3
  De derde en laatste stap is het moment waarop je het op maat gemaakte programma ontvangt. Dit programma bevat onder andere een genetisch verslag met een specifieke behandeling van Sepai Gen Code. De gedetailleerde informatie vertelt je meer over de zichtbare en onzichtbare tekenen van huidveroudering. Ook ontvang je de crème die helemaal is aangepast op jouw eigen huid. Wil: ‘Je ontvangt een luxe leren verpakking met daarin de producten om thuis te gebruiken. Jouw gepersonaliseerde producten kunnen niet door iemand anders gebruikt worden. Het is écht uniek maatwerk.’

  Sepai Gen Decode kan onder andere worden ingezet bij:
  – verbetering huidstructuur
  – verminderen van rimpels en huidveroudering
  – intolerantie en ontstekingen
  – verminder hyperpigmentatie
  – beschadigde huid herstellen

  Met het hele gezin voor optimale resultaten
  Beautysalon Asten is een echt familiebedrijf. Vader Hennie van Deursen is hardloop, bootcamp en personal trainer. Voor Beautysalon Asten focust hij zich op (sport)massages. Dochter Mariëlle van Deursen is schoonheidsspecialiste en doet alle schoonheidsbehandelingen. Moeder Wil van Deursen is dermatologisch schoonheidsspecialiste en is gespecialiseerd in de medische aspecten van huidverbetering. Wil vertelt: ‘We zijn alle drie regelmatig in de schoolbanken te vinden om onze productkennis bij te spijkeren en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen en meest geavanceerde technieken. Binnenkort word ik 60, zijn Hennie en ik 40 jaar getrouwd én bestaat de salon 10 jaar. Dat wordt natuurlijk groots gevierd!’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply