Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wat voedt jou?

  In mijn praktijk spreek ik geregeld mensen die vragen hebben over gezond eten. Er is zóveel informatie over voeding te vinden en iedere visie is weer anders, waardoor je mogelijk door de bomen het bos niet meer ziet.

  Het valt mij op dat mensen wel gezond willen eten, maar op den duur toch weer in hun oude patronen vervallen. Ik denk dat, als je weet wat jou voedt en vanuit die visie boodschappen gaat doen en koken, je het gezond eten kunt volhouden.
  Koken is mijn passie, en voeding loopt als een rode draad door mijn leven, omdat ik een voedingsallergie heb én opgegroeid ben in een restaurant. Maar ‘voeding’ is meer dan alleen eten in je mond stoppen, kauwen en doorslikken. Om jezelf écht te voeden, is het belangrijk om te ontdekken wat jou beweegt en waar je energie van krijgt. Voeding in de vorm van eten geeft jouw lichaam energie. Daarnaast heb jij als mens ‘mentale voeding’ nodig. Voor mij is dat de zee. Als ik de zeelucht opsnuif, voel ik in mijn hele wezen dat de zee mij voedt met positiviteit en energie.
  Wil je erachter komen wat echt gezond is en wat jouw lichaam en geest nodig hebben? Doe dan mee met mijn workshop ‘Wat voedt jou?’. In deze workshop geef ik uitleg over voeding vanuit de natuurgeneeskundige visie, maar ook wat jou voedt in de breedste zin van het woord. We werken één recept zelf uit in de keuken. Daarbij leg ik uit wat de ingrediënten doen voor jouw lichaam en gezondheid. Vervolgens gaan we een moodboard maken, waarmee jij ontdekt wat jou voedt!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply