Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Wat wil ik na de middelbare school?’
  Rate this post

  Blij en trots melden wij dat het Centrum voor StudieCoaching en Huiswerkbegeleiding ‘Ik Leer Leren Apeldoorn’ na een bruisend en leerzaam eerste jaar van studiecoaching nu ook studiekeuzecoaching gaat aanbieden.

  Dit voorjaar heeft studiekeuzecoach Irene Hoenderdos zich bij ons centrum aangesloten. Zij zal coachsessies en trajecten op het gebied van profiel- en studiekeuzes verzorgen; een prachtige aanvulling op ons vaste aanbod van individuele en groeps-‘Ik leer leren’-trainingen voor leerlingen van groep 7/8 en de eerste jaren van het voortgezet onderwijs. Tamar van der Meer is ervan overtuigd dat ‘Ik Leer Leren Apeldoorn’ dé plek is waar je kind, onder professionele begeleiding, zichzelf kan ontwikkelen tot een zelfstandige leerling met inzicht in het eigen denk- en leerproces.
  De ‘Ik leer leren’ training is een training waarbij leerlingen leren wat ze nodig hebben om gemakkelijker en efficiënter te kunnen leren. Tijdens de training worden zij zich bewust van wat leren is, waar ze voor leren en hoe ze hun aandacht bij het leren kunnen houden. Ook krijgt het kind inzicht in hoeverre het eigen denkpatroon, zoals te hoge of juist te lage verwachtingen of onzekerheid, hen helpt bij het leren. Tijdens de training besteden we veel aandacht aan het vinden van passende manieren om het (huis)werk te plannen en te organiseren. De training bestaat uit een reeks van 5 sessies van 1,5 uur, en is ook op maat te krijgen (individueel of bijvoorbeeld via school). Nieuw zijn onze maandelijkse ‘Ik leer leren’-workshops, van elk 2 uur, met de thema’s ‘leren plannen’, ‘leren concentreren’ en ‘leren leren’.
  Wil je meer weten over onze workshops, trainingen, studie- of pubercoaching? Bezoek dan onze site of neem contact met ons op. Wij kijken graag samen naar wat we voor jou kunnen betekenen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply