Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘Wat zie je er goed uit!’
  Rate this post

  Ik ben in november 2013 met fit20 begonnen. Mijn doel was om na de geboorte van mijn eerste kind weer een beetje ‘in vorm’ te komen.

  Dat fit20 zo dichtbij voor mij is en weinig tijd kost, zijn grote voordelen voor mij. Maar vooral dat ik mijn doel om er weer goed uit te zien na een paar maanden bereikte. Eigenlijk voordat ik het zelf in de gaten had, begon ik complimentjes te krijgen: ‘Wat zie je er goed uit!’ kreeg ik te horen. Ik had niets anders veranderd in mijn leven dan bij fit20 te gaan trainen, dus dit is echt een fit20-resultaat. Daarnaast voelde ik mij energieker en fitter.

  Toen raakte ik weer in verwachting. Ik ben tot in de 37e week blijven trainen en dat ging supergoed! Aanvankelijk was ik een beetje bezorgd of zwanger zijn en al een heel kleintje hebben niet wat veel zou zijn. Maar het is boven verwachting goed gegaan. Ik ben bovendien in deze zwangerschap iets minder aangekomen en ik ben ook mooier zwanger dan de vorige keer. Ik draag mijn buik mooi. Ik weet zeker dat dit door de fit20-training komt.

  De begeleiding bij fit20 vind ik perfect. Ik kom om te trainen en mijn doel te halen, en daar zorgt mijn personal trainer voor. Geen verplichte ‘social talk’ zoals in een sportschool wel gebeurt, maar doen waarvoor ik kom. Heel fijn! Ik vind het personeel bovendien deskundig.
  Ik praat vaak over fit20 en raad het aan iedereen aan.

  Marieke van Gerwen (27 jaar)
  verzekeringsadviseur

  Ook een gratis kennismakingstraining ervaren? Bel naar fit20 Almere: 036-8200276 of meld je aan op www.fit20.nl

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply