Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Wat zijn de juiste producten voor jou?

  ‘Wat gun jij jezelf?’ Dat is de vraag waar het om draait. Huidverzorging hoeft niet duur te zijn. Huidverzorging hoeft niet veel tijd te kosten. Een mooie gezonde huid is goed voor je zelfvertrouwen en je sociale en/of zakelijke contacten. Hoe komt het dan dat nog te veel vrouwen hier te weinig aandacht aan besteden of niet de juiste producten gebruiken voor hun huid?

  Ik denk dat vrouwen van nu bezig zijn met heel veel verschillende dingen. Hun kinderen, hun relatie, hun sociale contacten, hun werk, gezond eten en sporten, noem maar op. Daarnaast zien ze via reclames en social media allerlei producten voorbijkomen die van alles beloven. Maar zijn dit wel de juiste producten voor jou?

  Gun jij jezelf een optimale huidstructuur, dan hoef je daar niet veel voor te doen, behalve jezelf te laten informeren bij een specialist. Het begint bij een afspraak voor een behandeling in de salon. Voorafgaand aan de behandeling maken we een huidanalyse om te bepalen in welke conditie je huid verkeert. We inventariseren ook je wensen rond huidverbetering. Niet iedereen heeft namelijk dezelfde wensen. Zo kan het zijn dat je graag minder rimpels wil of meer volume en elasticiteit, of juist minder pigmentvlekken. Naar aanleiding van de analyse en jouw wensenlijstje voeren we een heerlijke behandeling uit die onmiddellijk resultaat levert.

  Soms is herhaling van de behandeling nodig om het resultaat te optimaliseren, maar het belangrijkste is de thuisverzorging. Wil je je huid permanent verbeteren, dan is het noodzakelijk om naast behandelingen ook dagelijks producten thuis te gebruiken.

  We kijken nog een keer naar jouw wensen: wil je een product dat je met een wattenschijfje moet afnemen of iets wat je onder de douche kunt afspoelen? Houd je van een lekker vet laagje crème op je huid of juist een fluid die snel intrekt? Je krijgt een advies op maar voor thuisgebruik van ons mee. Je kunt zelf beslissen of je met 1 of 2 producten begint of dat je onmiddellijk optimaal aan de slag gaat.

  Bij Mooi zo! werken we met producten van Clephar, omdat Clephar producten levert die doen wat ze beloven. Clephar heeft ook een optimale prijs-kwaliteitverhouding, zodat het voor iedereen beschikbaar is. Clephar is hypoallergeen, vrij van parabenen, niet op dieren getest en eenvoudig in gebruik. Clephar houdt rekening met jouw wensen. Clephar houdt rekening met jou!

  Sandra van den Burg
  huidspecialist

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply