Rate this post
 • Wat zou jij het liefst doen?
  Rate this post

  Het leven is keuzes maken. In het leven zijn veel keuzes te maken. Ook als je niet kiest, kies je toch.
  Wat houdt je tegen om te doen wat je het liefst doet? Wat helpt je daarbij? Wat kun je leren en doen om op weg te gaan naar meer rust, ruimte en vrijheid?

  Kies Koers biedt vele mogelijkheden om een nieuwe koers uit te zetten. Meer zicht op je horizon krijgen en ruimere keuzemogelijkheden voelen. Een besluit te nemen waar mee je verder kunt. Het bedrijf wordt geleid door Ymkje de Vries. Al vele jaren heeft zij ervaring op het terrein van Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP). Met ruime ervaring in het aanbieden van NLP-opleidingen en gecertificeerd door de ABNLP (American Board of NLP).

  Persoonlijke coaching
  Heb jij dat ook wel eens, dat je het even niet meer weet? Hoe nu verder? Of misschien ervaar je stress op je werk? Weet je niet hoe je kunt omgaan met de dingen die je tegenkomt in je leven? Welke weg te gaan? Meestal zijn een paar coachingsgesprekken genoeg om je weer op weg te helpen en kun je weer verder en nieuwe mogelijkheden zien.

  Coaching voor bedrijven
  Zijn er binnen je bedrijf veranderingen nodig? Is er binnen jouw team een vraag rondom bijvoorbeeld samenwerking, resultaten, verzuim, communicatie? Neem dan gerust eens de tijd voor een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden die Kies Koers je biedt.

  Nieuwsgierig? Neem dan contact op voor een oriënterend gesprek. Dit gesprek is geheel gratis en vrijblijvend.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply