Rate this post
 • Het ‘wauw-effect’ voor jou
  Rate this post

  Dat gevoel dat je eigenlijk het liefst je bed weer in wilt duiken omdat dat slaperige hoofd dat jou vanaf de andere kant van die glasplaat aanstaart nu niet bepaalt het ‘wauw-gevoel’ bij je oproept. Herken je dat? Het kost even wat tijd voor je je wenkbrauwen nauwkeurig hebt bijgewerkt, je lippen gestift en je weer toonbaar bent. En dan te bedenken dat je dit ritueel de rest van de dag met enige regelmaat mag herhalen om er ieder moment goed verzorgd uit te zien. Maar het kan ook anders!

  Veilig
  Er is door de jaren heen veel veranderd op het gebied van permanente make-up. Er zijn goede opleidingen gekomen en voor elke specialist in Nederland is een keuring door de GGD verplicht. De GGD controleert of de salon voldoet aan de voorwaarden en of de specialist werkt volgens het protocol. De pigmenten worden gecontroleerd door onder andere de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit (VWA).

  In vertrouwde handen
  Schoonheidssalon Pure Skin is gespecialiseerd in permanente make-up, en werkt met veilige apparatuur en pigmenten van Ecuri. De apparatuur is digitaal gestuurd en werkt tot op de millimeter nauwkeurig. De pigmenten zijn hypo-allergeen en goedgekeurd door de GGD. De medewerksters van Schoonheids­salon Pure Skin volgen veel trainingen in binnen- en buitenland om dit vak optimaal te kunnen blijven doen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply