Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Waxen: dé methode voor een haarvrije huid
  Rate this post

  Steeds meer mannen en vrouwen ontdekken de voordelen van waxen ten opzichte van scheren, crèmes en andere ontharingsmethoden. Alleen bij waxen is er de garantie dat het haar wekenlang wegblijft en de huid heerlijk zacht en schoon aanvoelt. En wie wil dat nou niet: geen stoppels, geen jeuk én geen ingegroeide haren!

  Bij Polly’s Wax & Care kun je terecht voor het ontharen van het hele lichaam. Heb je nog niet eerder gewaxt, maar wel veel spookverhalen gehoord over waxen? Waxen is niet pijnloos. De eerste keer is het meest gevoelig, omdat de haartjes dan voor het eerst worden verwijderd. Maar vanaf de tweede keer zul je merken dat het veel minder gevoelig is. En wellicht zijn sommige haartjes zó geschrokken, dat ze niet meer terug durven komen. Heb je de eerste drie behandelingen gedaan? Dan rest vaak alleen nog donsachtig haar dat veel minder gevoelig is en zich gemakkelijker laat waxen.
  Vind je het allemaal toch wat spannend? Je mag altijd eerst eens wat haar op je arm laten verwijderen om het gevoel van waxen te ervaren. Ik begrijp dat het de eerste keer wat ongemakkelijk kan zijn wanneer je je moet uitkleden. Iedereen is anders en dat respecteer ik. Ik ben professioneel en discreet.

  Brazilian wax
  De meest bekende en populairste waxbehandeling is verreweg de Brazilian wax. De Brazilian wax of Brazilian waxing is een ontharingsmethode voor de schaamstreek en de intieme delen. In tegenstelling tot de klassieke bikinilijn wordt bij het uitvoeren van een Brazilian Wax al het haar verwijderd van de schaamstreek en de intieme delen (de schaamlippen, bilnaad, perineum en rond de anus), door middel van een speciale wax. Daardoor blijven de haartjes langer weg dan bij scheren. Je kunt kiezen voor een streepje haar (Brazilian) of alle haartjes weg (Hollywood).

  Ook mannen zijn van harte welkom bij Polly’s Wax & Care! Er zijn talloze behandelingen mogelijk, waaronder ook natuurlijk de Boyzilian wax, waarbij de gehele schaamstreek inclusief bilnaad wordt onthaard.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply