Rate this post
 • Waxen Waarom zou je?
  Rate this post

  Al sinds eeuwen is een vrouw met een gladde en vlekkeloze huid hét symbool van sensualiteit en schoonheid. Een belangrijk onderdeel hiervan is het ontharen van je huid op die plaatsen waar je geen haar wil hebben. Tegenwoordig is ontharen een vast onderdeel van de regelmatige verzorging en hygiëne voor iedere vrouw.

  Ibiza Beauty is jouw adres voor ontharen met behulp van hars of wax, een methode die steeds populairder wordt.
  Ontharen met hars of wax (ook wel ‘harsen’ of ‘waxen’ genoemd) heeft een aantal voordelen en nadelen, maar veel vrouwen kiezen voor deze methode, en de belangrijkste reden is, dat het resultaat van ontharen met hars of wax langer aanhoudt, in tegenstelling tot scheren. Met harsen haal je de haar met behulp van vloeibare hars met wortel en al uit de huid, en dit resulteert in wekenlang gladde benen en je hebt geen stoppels meer van het scheren.

  Voordelen:
  – Het haar groeit pas weer na 3 tot 5 weken. Bovendien zullen de haren dunner en bijna onzichtbaar zijn.
  – Hoe vaker je het doet, des te langer is het resultaat merkbaar. Het advies is 1 keer per 4 weken om het resultaat te bereiken.
  – Je krijgt een zachte en levendere huid, omdat bij iedere harsbeurt de dode huidcellen van je huid verwijderd worden. Met scheren raakt de huid meestal geïrriteerd.

  Nadelen:
  – De eerste paar keren kan het een beetje pijn doen, maar uiteindelijk zal de pijn verdwijnen.
  – Je moet wachten op een goede haargroei voordat je weer kunt harsen of waxen.

  Bij Ibiza Beauty kan elke zone behandeld ­worden, zoals de oksels, de armen en de benen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply