Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Waxing is hot

  Een mens heeft gemiddeld 100.000 haren. De meeste daarvan zijn gewenst, zoals hoofdhaar, maar sommige zijn ongewenst, zoals okselhaar en haar op benen, armen, rug, bikinilijn en gezicht. Met een waxbehandeling kun je ervan af komen!

  Steeds meer mannen en vrouwen ontdekken de voordelen van waxen ten opzichte van scheren, crèmes en andere ontharingsmethoden. Alleen bij waxen is er de garantie dat het haar wekenlang wegblijft en de huid heerlijk zacht en schoon aanvoelt. En wie wil dat nou niet: geen stoppels, geen jeuk én geen ingegroeide haren!

  Brazilian waxing
  De meest bekende en populairste waxbehandeling is verreweg de Brazilian wax. Hierbij wordt de gehele schaamstreek onthaard, en deze behandeling wordt uitgevoerd bij zowel vrouwen als mannen (bij Polly’s Wax & Care bekend als de Boyzilian). Waxen is niet pijnloos, maar door het gebruik van verschillende soorten wax en een goede techniek kan ik jou zo comfortabel mogelijk waxen.

  Eerste keer?
  Heb je nog niet eerder gewaxt, maar wel veel spook­­-verhalen gehoord over waxen? Waxen is niet pijnloos. De eerste keer is het meest gevoelig, omdat de haartjes dan voor het eerst worden verwijderd. Maar vanaf de tweede keer zul je merken dat het veel minder gevoelig is. En wellicht zijn sommige haartjes zó geschrokken, dat ze niet meer terug durven komen. Heb je de eerste drie behandelingen gedaan? Dan rest vaak alleen nog dons­achtig haar dat veel minder gevoelig is en zich gemakke­lijker laat waxen. Vind je het allemaal toch wat spannend? Je mag altijd eerst eens wat haar op je arm laten verwij­deren om het gevoel van waxen te ervaren.

  Ik begrijp dat het de eerste keer wat ongemakkelijk kan zijn wanneer je je moet uitkleden. Iedereen is anders en dat respecteer ik. Ik ben professioneel en discreet.

  Over mij
  Van jongs af aan ben ik al bezig met uiterlijke en innerlijke verzorging. Na vele jaren in de zorg te hebben gewerkt, en voornamelijk met het innerlijke van de mens bezig te zijn geweest, ging ik de uiterlijke verzorging steeds meer missen. Ik ging op onderzoek en ontdekte dat veel mensen, mijzelf inclusief, de verschillende onthaarmethodes als vervelend hadden ervaren. Regelmatig ingegroeide haartjes, ontstekingen: daar zit toch niemand op te wachten? Dit kan anders! In 2013 besloot ik de opleiding tot waxspecialist te gaan volgen, en ik heb deze ook afsloten met een MBE Certificaat. Bij Polly’s Wax & Care staan niet alleen de behandelingen, maar zeker ook de zorg voor de klant hoog in het vaandel en kun je dus zowel voor, tijdens als na de behandeling rekenen op uitstekende zorg en service in een gemoedelijke sfeer.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply