Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • We blijven doorgaan
  Rate this post

  Waar denk je aan bij het horen van ‘goede voornemens’? Waarschijnlijk aan ‘werken aan je gezondheid’. En wat voor gevoel roept dat bij je op? Gaat dat gemakkelijk lukken en erg leuk zijn of gaat dat een zware strijd worden? Vele mensen zijn op 1 januari begonnen met hun goede voornemens en ervaren dit als een groot project waar ze flink de schouders onder moeten zetten.

  Van stress wordt niemand gezonder. Je kunt óók op een gezonde wijze werken aan je gezondheid. Een andere manier van leven zorgt ervoor dat je even moet wennen, dat duurt een aantal weken. Wennen hoeft gelukkig niet zwaar te zijn, als de nieuwe richting die jij ingeslagen bent maar goed bevalt. Je kunt jezelf wel voor de gek houden, maar alleen als iets leuk is kun jij het volhouden.

  Motivatie
  Meestal als je besloten hebt om te gaan sporten, word je gemotiveerd door de resultaten die je hoopt te gaan behalen. Het zicht op deze resultaten maakt dat jij de stap neemt om aan je lijf te werken. Heel goed! Maar hoe behoud je tijdens het sporten de motivatie om door te gaan? Motivatie is het meest belangrijk. Je zult niet direct de gewenste resultaten krijgen. Daarom koos ik voor een trainer aan huis. Iemand die in de comfortabele omgeving van mijn eigen huis en omgeving wist wat te doen: een trainer die sturing kan geven aan mijn persoonlijke wensen op het gebied van sport en gezondheid. Lloyd Pitai van Lloyd Personal Trainers zorgt dat jij jezelf mag zijn en dat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan trainen. Door zijn enthousiasme én betrokkenheid voelt iedereen zich welkom. Dit werkt motiverend en zo zorgt hij ervoor dat jij het leuk blijft vinden om te komen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply