Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘We boeken mooie successen bij onze klanten’
  Rate this post

  Als ik vroeger tegen mijn vriendinnen had gezegd dat ik later allemaal mensen zou gaan begeleiden rond afvallen, hadden ze me uitgelachen. Geen wonder: ik ben zo’n beetje opgegroeid in de horeca. Ik hield van veel en lekker eten, en dat zorgde ervoor dat ik al op mijn twintigste zwaarlijvig was. Natuurlijk heb ik allerlei pogingen gedaan om af te vallen, maar de methoden die ik probeerde, hadden steeds maar tijdelijk succes. Ik was niet gelukkig met mijn lijf.

  Pas toen ik mijn huidige partner, Matthijs Timmermans, een paar jaar geleden leerde kennen, ging ik het licht zien en ging ik serieus aan de slag om blijvend gewicht te verliezen. Wij zijn nu 9 jaar samen en hij heeft mij bewust gemaakt van het belang van goede en gezonde voeding. Matthijs is namelijk ook zelf zwaar geweest en is zich daarom goed gaan inlezen in dit onderwerp. Door het tv-programma VetFit en mijn kleine rol daarin ben ik veel beter met zijn adviezen omgegaan en heb ik daarbij veel getraind. Dat heeft ervoor gezorgd dat ik in een jaar tijd 25 kilo ben afgevallen, en in de periode daarna ben ik nog 7 kilo kwijtgeraakt.

  Ik ben ook anders gaan denken over voeding. Vroeger dacht ik dat afvallen vooral ook te maken heeft met zo weinig mogelijk koolhydraten binnenkrijgen, maar ik heb geleerd dat dat niet zo is. Het gaat erom dat je de juiste voedingsstoffen binnenkrijgt in de juiste verhouding. Nu laat ik niets meer weg uit mijn voeding, al let ik erop dat ik alles met mate eet. Dat werkt voor mij.

  Ik ben mijn ervaringen gaan delen op social media, en kreeg allemaal reacties van andere vrouwen die wilden weten hoe ik dat toch had aangepakt. Ik heb dat toen uitgelegd, en daarna kreeg ik de smaak te pakken en ben ik een opleiding tot gewichtsconsulent gaan volgen. Vervolgens ben ik gaan samenwerken met NewFigure Clinic en nu help ik al 75 mensen! Die komen ook overal vandaan: Tilburg, Nijmegen, Zoetermeer, Zaandam… En de leeftijden lopen uiteen van 14 tot 82 jaar.

  Omdat bewegen een belangrijk onderdeel is van afvallen en een gezonde leefstijl, ben ik gaan onderzoeken wat nou een eenvoudige maar goede manier is om te bewegen. Toen ben ik uitgekomen bij Miha Bodytec. Met de combinatie van Bodytec en voedingsadvies hebben we een goed aanbod, waarbij Matthijs als personal trainer de trainingen verzorgt en ik de begeleiding rond voeding doe. We boeken mooie successen bij onze klanten met onze begeleiding, en ze houden het resultaat ook supergoed vol!

  Bijna iedereen heeft wel iets waar die ontevreden over is. Ik heb gemerkt dat veel vrouwen zich herkennen in mijn verhaal en er houvast in vinden. Ik laat ze zien dat ze niet de enigen zijn die worstelen met hun gewicht. Ook ik moet nog steeds scherp blijven.

  Ons doel is dat al onze klanten, mannen en vrouwen, gelukkig met zichzelf zijn en stralen. En dat ze weer fit zijn en zich gezond voelen!

  Natascha Froger

  Aanbod Natascha Froger | Sport & Voeding
  – Miha Bodytec
  – NewFigure
  – sportvasten
  – Vegan Flex by Fittergy

  Jouw doelen staan voorop
  Natascha: ‘Wij staan voor persoonlijke begeleiding! We willen in onze studio een huiselijke sfeer uitstralen, zodat iedereen die bij ons binnenkomt zich welkom voelt. Tijdens zo’n eerste kennismaking praten we over de wensen van de cliënt, en gaan we wegen en meten en een fitheidstest doen. Ik heb ook een mooi apparaat, de Tanita MC-780, waarmee ik een uitgebreide lichaamsanalyse kan doen. Op basis van alle gegevens kunnen we haalbare doelen stellen, waar we in de periode daarna aan gaan werken. Een proefles Bodytec is ook een onderdeel van de intake. Dan kan de cliënt alvast kennismaken met de methode.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply