Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘We gaan door tot de hele arm eronder zit’
  Rate this post

  Mijn eerste tatoeage heb ik laten zetten toen ik 16 was. Hoewel ik die in de afgelopen jaren een paar keer heb laten bijwerken, was ‘ie toch niet meer zoals die zou moeten zijn, en ik vond het tijd voor wat anders, dat eroverheen kon.

  Ik wilde al een hele tijd een sleeve op m’n rechterarm, en nou heb ik wat met vechtsporten, dus de keuze voor een sleeve in Japanse stijl was al snel gemaakt. En dit was dé gelegenheid om een tatoeage door Leo te laten zetten!

  Ik ken Leo al van kinds af aan, en hij is een heel goede vriend van me. Ik zie hem dan ook buiten zijn studio om. Leo heeft van mij de vrije hand gekregen om er iets moois van te maken. Ik heb hem natuurlijk wel gezegd wat ik ongeveer wilde, maar voor de rest mocht hij het invullen. En dat heeft hij gedaan. De tatoeage, van een draak en een bloem, is in een paar sessies gezet, en hij was eind december klaar. Het is een heel kleurige tatoeage geworden, en dat wilde ik ook. Het moest er explosief uitzien en opvallen! Ik ben er heel blij mee.

  Leo is als artiest heel relaxt, en overlegt goed wat hij gaat doen. Iedere keer als ik bij hem langsga, voelt het als thuiskomen. Ik ben dan ook niet van plan om een volgende tatoeage door een ander te laten zetten.

  Uiteindelijk laat ik de sleeve afmaken met een Japans masker, kois en nog meer bloemen, en die afbeeldingen worden net zo kleurig als de draak en de bloem die ik al heb. Binnenkort ga ik dus maar weer ‘ns bij Leo langs. We gaan net zo lang door tot de hele arm eronder zit, en misschien nog wel meer!

  – Joop Stroeve uit Zwolle

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply