Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • ‘We hebben nu een tweede vestiging!’
  Rate this post

  Afgelopen februari was het zover: Studio44tattoos opende haar tweede vestiging in Zoetermeer. Door de groeiende wachtlijst was het eigenlijk een heel natuurlijke ontwikkeling, vertelt eigenaar en tatoeëerder Erwin de Werd.

  ‘We merkten dat een kleine groep mensen niet geduldig genoeg bleek en afhaakte op de wachttijden.’ Zoals Erwin vertelt, gaat dat vooral om mensen die komen voor de wat kleinere tatoeages. Het leek het een goed idee om de klanten een keuze te geven: door een ervaren en goede collega op redelijk korte termijn getatoeëerd worden, of geduld hebben en door Erwin geholpen worden. Voortbordurend op deze gedachte ontstond het idee om een tweede studio te openen en die voor te bereiden op de toekomst. Sinds afgelopen november versterkt vriend en collega-tatoeëerder Tony het team.

  Studio44tattoos krijgt regelmatig e-mail van mensen die graag in de leer willen en/of willen komen werken bij ­Studio44tattoos. Meestal is het werk dat mensen dan toesturen ondermaats. Zo nu en dan tref je een ruwe diamant, aldus Erwin. Drie van de zogenoemde ‘ruwe diamanten’ zijn intussen bij Studio44tattoos in de leer als apprentice.
  In het verleden, heden en in de toekomst zal de wens van de klant centraal staan en zal iedereen altijd en uitsluitend worden geholpen door degene die de klant zelf kiest! Men zal dus nooit door ‘tijdgebrek’ ineens door een ander geholpen worden.

  Privacy en sfeer
  Bestaande klanten van de studio zijn gewend aan ­privacy en een aangename sfeer. Ook in de nieuwe studio heerst dezelfde ongedwongen en prettige sfeer en zijn de werkplekken goed gescheiden. Ook is er een compleet afgescheiden ruimte in de studio. Net als in de eerste studio is het thema ‘Marvel en rock ’n roll’; een thema waarbij het team zich als een vis in het water voelt. Erwin gaat ervan uit dat dat dus ook voor veel bezoekers zal gelden.

  Talloze illustraties
  Eigenaar Erwin de Werd heeft 27 jaar ervaring in de kunstwereld als illustrator. Hij heeft in zijn carrière talloze illustraties gemaakt, waaronder ‘artist’s impressions’ (interieur- en exterieurschetsen van gebouwen) en boekillustraties. Zo is Erwin onder andere de geestelijk vader van Rick de Kikker, de mascotte van attractiepark Duinrell en is hij verantwoordelijk voor veel van het creatieve werk bij Ouwehands Dierenpark te Rhenen.

  Iedereen in het team heeft een artistieke of creatieve achtergrond, want talent gecombineerd met creatieve en artistieke kennis is volgens Erwin de krachtigste basis om een goede artiest te worden!

  Bij Studio44tattoos krijg je vooraf een intakegesprek en kun je rekenen op een exclusief ontwerp, zodat je altijd met een unieke tattoo door het leven gaat.

  Studio44tattoos werkt uitsluitend op afspraak. Voor informatie of het maken van een afspraak kun je een e-mail sturen naar info@studio44tattoos.nl.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply