fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • ‘We hebben nu alle ruimte voor onze baby’

  Toen we ontdekten dat ik zwanger was, sprongen we een gat in de lucht van blijdschap! Eindelijk zouden we ouders worden. Maar al snel realiseerden we ons dat ons huis totaal niet ‘baby-proof’ is. Mijn vriend en ik zijn enorme verzamelaars en dan bedoel ik geen postzegels. Boeken, oude muziekinstrumenten, een collectie originele designschoenen: noem het en wij hebben het!

  Het nadeel van verzamelingen is dat ze vaak veel plek innemen. En nu we een baby krijgen, zullen we ruimte moeten gaan maken voor een kinderkamer. Ons huis is niet zo groot, dus dit was best een uitdaging. Een aantal weken geleden stroopten we dapper onze mouwen op om een begin te maken. Bij dat begin is het gebleven. Want waar begin je als je huis propvol staat? De moed zakte ons in de (design)schoenen. We hadden hulp nodig!

  Google was onze beste vriend en al snel hadden we een professioneel organizer gevonden die aan de telefoon erg aardig klonk. Marina kwam vervolgens bij ons thuis langs en ze zag gelijk waar de knelpunten lagen. ‘Als jullie een babykamer willen, dan moet je echt afscheid van een deel van de spullen gaan nemen.’ Auw, dat deed even pijn. Maar diep in ons hart wisten we natuurlijk ook wel dat dit noodzakelijk was. En voor onze baby hebben we alles over! Samen met Marina maakten we een plan van aanpak. Een deel van de spullen gingen in de verkoop, een deel sloegen we op bij mijn ouders en een deel mocht blijven. Het fijne aan Marina is dat ze ons volledig bij het proces betrok en ons leerde hoe we voortaan ons huis ook georganiseerd konden houden. Inmiddels is onze dochter geboren en hebben we alle ruimte voor haar. En dat geeft rust!
  – Femke (35)

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply