Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Wedden dat het nu wel lukt?
  Rate this post

  Begonnen als Ladyline instituut en nu inmiddels al weer een jaar onder de naam van FIGUURA bieden wij alles voor een strakkere slankere gezonde huid. Afvallen en afslanken in een gemoedelijke om­geving en een gezellige sfeer. Mensen moeten zich op hun gemak voelen en zich begrepen voelen. Voor degenen die een maatje minder willen, heeft FIGUURA de oplossing!

  Een intakegesprek is te allen tijde gratis en vrijblijvend, zodat je na dit gesprek weet wat de mogelijkheden voor jou zijn. Dit gesprek vindt plaats in een aparte ruimte, want privacy is erg belangrijk. Iedereen krijgt een advies op maat. Voor iedere klant de juiste behandeling! Ieder mens is tenslotte anders, ieder probleem is anders.
  Een behandeling op maat: daar gaat het om.

  Verantwoorde behandelmethodes
  Bij ons maak je gebruik van innovatieve en verantwoorde behandelmethodes die definitieve vetverwijdering, huidversteviging en cellulite bestrijding mogelijk maken. FIGUURA biedt je blijvend resultaat, zonder chirur­gische ingrepen. Wij hebben een klantgerichte aanpak en werken alleen met gediplomeerd personeel. Op basis van je leeftijd, conditie en gezondheid kan er een individueel behandelplan worden opgesteld.

  Lekker in je vel
  Weer een strakkere huid, kilo’s kwijt, lekker sporten in een gemoedelijke omgeving en een gezellige sfeer. En uiteindelijk weer lekker in je vel zitten!

  Unieke methodes:
  – Cryo-behandeling. Cryo-behandeling is dé oplossing om definitief van probleemzones af te komen. De behandeling is niet bedoeld om af te vallen in gewicht, maar wel voor het definitief kwijtraken van hinderlijke vetlaagjes.
  – Icewrap RF. Figuurcorrectie. Vet smelt als sneeuw onder de zon. De afslankoplossing voor figuurcorrectie, cellulite­vermindering en huidversteviging.
  – Compressietherapie. Deze behandeling zorgt voor een vermindering van cellulite en slankere en minder vermoeide benen. Lymfevaten, lymfeknopen en de doorbloeding worden perfect gestimuleerd.
  – Infraroodtherapie. De nieuwste revolutionaire methode voor snel gewicht verliezen en om optimaal vet te verbranden. 25 minuten staat gelijk aan 25 kilometer hardlopen. Dit is afvallen op topsnelheid!
  – Ladyline-methode. Intensieve coaching en training om leef- en eetgewoonten aan te passen.
  – Avislank. Proteïne-shakes: gewicht verliezen op een gezonde en verantwoorde wijze!
  – Doctor Wraps Bodywrap. Een eenvoudige manier om cellulite en omvang te verminderen.
  – Meso Gun. Mesu Gun is een anti-agingbehandeling. De nieuwste behandeling met direct resultaat voor een vermindering van rimpels, anti-aging en huidverbetering.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply