Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weegmomenten zijn het mooiste
  Rate this post

  Ik ben eigenaar van administratiekantoor Zodiac in Alphen aan den Rijn en heb een drukke praktijk. In 2008 ontdekte ik dat ik borstkanker had. Helaas was het uitgezaaide kanker. Na een aantal behoorlijk zware chemokuren moest niet alleen mijn borst, maar ook mijn lymfeklieren worden verwijderd. Voor mijn gevoel van vrouw-zijn niet echt bevorderlijk! Tijdens de chemo’s had ik geen zin om ook nog op mijn gewicht te letten. Jammer genoeg hoorde ik niet bij de vrouwen die erg afvallen van de chemo’s. Na de operatie in 2009 woog ik bijna 77 kilo. Ik ben toen zelf in twee jaar 10 kilo afgevallen.

  Maar sluipend en wel kwamen de kilo’s er weer aan; jawel: het beroemde jojo-effect. Iedere zondagavond dacht ik, na een fijn weekeinde met veel gezelligheid, eten en drankjes: ‘Morgen begin ik’. Maar het werd nooit morgen!
  Na een heerlijke reis naar Turkije in mei 2015 stond ik op de weegschaal en woog ik weer 72 kilo. Dat begon verdacht veel te lijken op de 77 kilo van 2011! Gelukkig heb ik Elsbeth van Bailine leren kennen, die me vroeg om eens langs te komen voor een gratis proefbehandeling.
  De eerste keer was een bijzondere ervaring. Niet alleen de ervaring van de elektrostimulatie, die de eerste keer nog niet op ‘vol’ vermogen kon, maar ook de cd met stimulerende teksten en uitleg over stofwisseling.

  Toen ik begonnen was met de ‘witte week’, waren Elsbeth en ik er al snel achter dat bij mij het verminderen van koolhydraten goed werkte. Dat betekent: geen aardappels, rijst, pasta, brood en alcohol, maar wel een hoop andere voedingsmiddelen met minder koolhydraten. Dat was wel wennen, maar na een week of twee begon ik brood en aardappels al niet meer lekker te vinden. Ik drink veel meer water en groene thee. Door de leefregels van Bailine val ik niet alleen af; ik krijg een mooier lijf, zit veel lekkerder in mijn vel en mijn huid is veel minder droog. Ik voel me, na alle nare ervaringen van de afgelopen jaren, weer een mooie vrouw!

  Ik ben begonnen met twee behandelingen per week en ben nu, vijf maanden later, al 12 kilo afgevallen. Ik val niet meer zo snel af als in de eerste maanden en ik drink weer af en toe een wijntje op een feestje. Ik heb nu een behandeling per week.

  Buiten het stimuleren van de spieren en de vetverbranding zorgen de afspraken met Bailine ervoor dat ik, ondanks mijn drukke agenda, trouw iedere week een uurtje bij Bailine kan ontspannen, terwijl mijn spieren aan het werk gezet worden. Daarnaast zorgt Elsbeth ervoor, nota bene op verzoek van mijn fysiotherapeut, dat mijn arm en borst, waar ik sinds de operatie al ernstig last van vochtophoping heb met bijbehorende pijn, ook behandeld worden. Dit geeft een enorm positief effect en de vochtophoping is verminderd, waardoor ik ook minder pijnklachten heb. De weegmomenten zijn de mooiste; niet alleen omdat er dan weer veel kilo’s af zijn, maar ook omdat ik daadwerkelijk centimeters slanker ben en ik nu kleding van twee maten kleiner kan kopen!

  Waarom Bailine voor mij wel werkt? Omdat ik iedere week een gezellig afspraakje heb met Elsbeth, zodat ik geen uitstelgedrag kan vertonen, omdat ik er ook voor betaal en omdat ik het zonde van het geld vind om me niet streng aan de leefregels te houden!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply