Rate this post
 • Weer breeduit schaterlachen dankzij het klikgebit
  Rate this post

  Het leven met een gewoon ­losliggend kunst­gebit is niet ­altijd even stralend. Breeduit schaterlachen of lekker een vorkje prikken in een restaurant met vrienden, kinderen of klein­kinderen is er niet meer bij. En dat alleen omdat die onderkaak van u wat minder houvast biedt aan uw gewone gebits­prothese. Wat een ellende. Gelukkig hebben wij heel goed nieuws voor u. Een perfect op maat gemaakt klikgebit zorgt ervoor dat u veel beter in uw vel zit.

  Zoiets werkt enorm door. Het leven wordt weer om ‘in te ­bijten’. Waarom zou u er langer voor kiezen uzelf zo te blijven plagen? Daar bent u veel te kostbaar voor. Een gebit is wat je noemt ‘gezichtsbepalend’.

  Gedeprimeerd
  Het is meer dan vervelend als u om wat voor reden dan ook een slecht zittend kunstgebit hebt of misschien zelfs helemaal geen tanden. Daar moet u toch niet aan denken. Met een slecht passend gebit voelt niemand zich optimaal, hoezeer hij of zij dat ook probeert te ontkennen. Het komt zeer regelmatig voor dat mensen een gewoon sociaal leven gaan mijden. Ze durven niet meer naar feestjes, raken gedeprimeerd of zonderen zich helemaal van de buitenwereld af.

  Wist u dat een slecht passend gebit ook allerlei klachten kan veroorzaken en dus niet bevorderlijk is voor uw gezondheid? Goed gekauwd voedsel wordt immers veel efficiënter verteerd, waardoor hoogwaardige voedingsstoffen makkelijker kunnen worden opgenomen. Gelukkig is er een redelijk eenvoudige oplossing voor al deze problemen: het klikgebit. Dat u daar niet eerder aan hebt gedacht.

  Een leven lang
  De uitvinding van het klikgebit is niet nieuw. Al meer dan dertig jaar wordt het door ­tandprothetici vervaardigd. Door ervaring en ontwikkelingen is de techniek vanzelfsprekend geavanceerder geworden. Een staafje, dat met twee kleine titanium implantaatjes in de onderkaak vastzit, zorgt ervoor dat uw klikgebit goed blijft zitten. Wat u ook doet: een appeltje eten of gieren van het lachen. In principe gaan de implantaten een leven lang mee en u ziet er weer fantastisch uit. Een klikgebit is niet te onderscheiden van echte tanden. Het mooie van de behandeling is tevens dat de drager van een klikgebit geen dag zonder tanden hoeft te lopen.

  Ruime vergoeding
  Maak nu nog gebruik van de huidige vergoedingen van uw zorgverzekering. Uw zorgverzekering neemt het overgrote deel van de kosten voor hun rekening. U hoeft daar niet extra voor te zijn verzekerd. De basisverzekering is voldoende voor een ruime vergoeding.
  Vanzelfsprekend werken er bij Tandprothetiek Tuinzigt in Breda uitsluitend vakbekwame implantologen, tandprothetici en medische assistenten. De sfeer is gemoedelijk en de service optimaal. Mocht u angst hebben voor de tandarts of in het verleden negatieve ervaringen hebben opgedaan met een tandarts; dan houden onze professionele mede­werkers hier zeker rekening mee.
  Misschien is een klikgebit wel een fantastische oplossing voor uzelf, voor uw partner, of voor uw vader of moeder. U bent van harte welkom op de Clematisstraat 57 in Breda.

  Bel voor een afspraak 076-7851150 of kijk op www.tandprothetiektuinzigt.nl voor meer informatie. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een regulier gebit en reparaties.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply