Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer compleet…
  Rate this post

  Veel vrouwen die een borstamputatie hebben ­ondergaan, kiezen voor een borstreconstructie.  Het silhouet is dan weliswaar weer intact, maar veel vrouwen zien het ontbreken van de tepel als een groot gemis. Met behulp van medische pigmentatie is het mogelijk om een heel natuurlijk resultaat te creëren, waarbij de tepel niet van echt te onderscheiden is. Het lijkt net alsof je echt een tepel óp de huid hebt!

  Deze behandelingen met medische pigmentatie heb ik jarenlang uitgeoefend voor dr. Tetering, ooit werkzaam in het voormalige Kennemer Gasthuis te Haarlem.  Tijdens deze leerzame periode merkte ik dat het zó ­belangrijk was dat een vrouw zich weer compleet voelt met borsten, en hier hoort ook een tepel bij. Denk aan de kers op de taart.

  Aanpak
  Wat kan de klant / patiënt verwachten van een behandeling? Allereerst maken we kennis, met een gratis consult. Het is heel belangrijk dat de klant / patiënt zich vertrouwd voelt tijdens de behandeling. In dat consult bespreken we de mogelijkheden en de verwachtingen die de klant / patiënt heeft. Bij eventuele aandoeningen is het belangrijk de behandelend arts te raadplegen alvorens ik ga behandelen.
  Permanente make-up of een medische behandeling bestaat altijd uit 3 sessies: een consult, de eerste behandeling en een tweede (na)behandeling, na 4 weken. ‘Ik had dit al jaren eerder moeten doen!’ is het eindresultaat van een behandeling, met liefde gegeven. Borstkanker kan ons allemaal overkomen. PermanentMooi maakt je graag wat mooier, zodat je weer kunt stralen!

  Tepelhoftatoeages in Amerika
  Door al deze ervaringen in mijn carrière heb ik de keuze ­gemaakt om volgend jaar, samen met een vriendin / ­collega, samen te werken in Amerika, om vrijwillig tepelhoftatoeages aan te brengen. In Amerika wordt dit niet vergoed door de zorgverzekeraar. Het is zó belangrijk dat je van jezelf houdt en je goed voelt in je eigen lijf, en daarom maak ik mensen graag blij met hun looks. Ik laat ze naar zichzelf kijken en geef iets positiefs mee.

  Kaalheid bij mannen en vrouwen
  Naast meer dan 20 jaar ervaring in permanente make-up doet PermanentMooi ook micropigmentatie voor mannen die op jonge leeftijd werden getroffen door kaalheid, en vrouwen die kaal zijn geworden door chemotherapie of vroegtijdige haaruitval. Ze krijgen weer een jeugdig uiterlijk door micro-scalppigmentatie, met de zogenaamde ‘shaven look’. Met deze behandeling kunnen de haartjes ­nagebootst worden.

  Passende oplossingen
  Voor elk schoonheidsfoutje of zichtbare tekort­koming, in het gezicht of op het lichaam, biedt PermanentMooi een passende oplossing met micropigmentatie en medische en cosmetische tatoeages. Vrouwen die onzeker zijn over hun uiterlijk, met name in het gezicht, krijgen door de toepassing van permanente make-up eindelijk de expressie waarvan ze lang gedroomd hebben.
  Alles is mogelijk met permanente make-up: ­wenkbrauwen, eyeliner en full-lips. Je hebt altijd een verzorgd uiterlijk!

  Ook mannen mogen ijdel zijn. Ik ben blij dat er geen taboe meer rust op mannen die zichzelf graag verzorgen. ­Mannen kunnen net zo onzeker zijn als vrouwen.

  Kijk voor alle informatie en locaties op www.permanentmooi.nl of Facebook.com/permanent.mooi.9.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply