fbpx
Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
 • Weer een frisse en mooie huid

  Eva vertelt: ‘Als twintiger was ik behoorlijk kritisch op mijn uiterlijk. Maar wat zou ik graag dat huidje van toen weer hebben. Want nu is mijn huid een stuk droger, valer en minder stevig. Ook zijn de eerste rimpeltjes en lijntjes te zien, met name die bij mijn neus en lippen. Zucht… Had ik maar weer een strakke en mooie huid, met een bijpassende gezonde kleur!’

  In haar salon Ibiza Beauty ziet schoonheidsspecialiste Berta veel vrouwen die net als Eva weer een frisse en mooie huid willen. Naarmate je ouder wordt, maakt je huid minder collageen en elastine aan. Dit zijn de stofjes die zorgen voor een elastische en stevige huid. Om je huid weer die verjongende en verstevigende boost te geven, is het behandelingsplatform Geneo+ perfect voor jou!

  Hoe verloopt de behandeling?
  Het Geneo+ systeem bevat 3 technieken die in 1 behandeling kunnen worden uitgevoerd, maar ook los van elkaar kunnen worden ingezet, afhankelijk van de huidconditie. De eerste techniek is OxyGeneo™. Die biedt de exfoliërende werking van een microdermabrasiebehandeling, terwijl er tegelijkertijd zuurstoftherapie plaatsvindt en revitaliserende ingrediënten diep in de huid worden opgenomen. De tweede techniek is Tripollar. Dat is een radiofrequentietechniek. Deze geeft op een comfortabele en effectieve manier huidverstrakking en versteviging. Het verhoogt de collageenproductie op de lange termijn en geeft direct collageenverstrakking. De derde techniek ten slotte is Ultrasound, die zorgt voor een maximale opname van effectieve werkstoffen. Het verhoogt het celmetabolisme, verbetert de vochtbalans, vermindert grove poriën en reduceert wallen en couperose. Ultrasound is geschikt voor iedere huid. Al van één behandeling met Geneo+ krijgt je huid een enorme (eenmalige) oppepper. Volg je meerdere behandelingen in een kuurverband bij Ibiza Beauty, namelijk wekelijkse behandelingen gedurende vijf of zes weken, dan krijg je het allerbeste resultaat!

  Fruitzuurpeeling
  Een fruitzuurpeeling is heel effectief als je last hebt van acne, rimpels, fijne lijntjes en/of een slapper wordende huid. De peeling is samengesteld uit milde fruitzuren. Er zijn verschillende soorten fruitzuren, zoals glycolzuur, salicylzuur en amandelzuur. De peeling reguleert de talgproductie en heeft een antibacteriële werking. Het resultaat is meteen te zien: je hebt direct weer een frisse en rustige huid die er gezond uitziet! De behandeling zorgt voor een stimulatie van de aanmaak van collageen, een belangrijke bouwsteen van je huid die zorgt voor wondgenezing en herstel. De behandeling geeft de huid een sterke hydratatie, verstevigt de huid, geeft een betere huidtoon en conditie, vermindert fijne lijntjes en vervaagt pigmentvlekken en ouderdomsvlekken. Voor het beste resultaat is het aan te raden om de fruitzuurpeeling in kuurverband te ondergaan.

  Over Ibiza Beauty
  Bij Ibiza Beauty zijn alle faciliteiten aanwezig op het gebied van huidverzorging en huidverbetering. Schoonheidsspecialiste Berta kan ervoor zorgen dat jouw huid weer die oppepper krijgt! Ben je op zoek naar een stukje ontspanning? Ook voor rust en ontspanning ben aan het goede adres bij Ibiza Beauty.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply