Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer een gave huid
  Rate this post

  Heb je last van een bepaalde huidaandoening? Er is wat aan te doen, met een behandeling met LPG endermologie.

  LPG richt zich op het bindweefsel in de huid. Het is ver­gelijkbaar met een intensieve (onderhuidse) massage. Het massage-apparaat zuigt de huid als het ware omhoog, waarna de huid heen en weer gerold wordt in het apparaat. Hierdoor worden onderhuidse vetcellen verwoest, zodat nieuwe huidcellen worden aangemaakt en je een strakkere en gladdere huid krijgt.

  Door de behandeling met LPG endermologie (Cellu M6) wordt het natuurlijke proces van de verwijdering van vet­ophopingen gestimuleerd. Het maakt de huid stevig, ver­betert de doorbloeding en activeert de bloed- en lymfecirculatie, wat zorgt voor een betere toevoer van zuurstof en de afvoer van afvalstoffen. Tevens zorgt het voor pijnvermindering. Met LPG endermologie is zowel behandeling van het gelaat als het lichaam mogelijk. De effectiviteit van de LPG-techniek is wetenschappelijk bewezen. Door stimulatie van de vetcellen wordt de vet­afbraak met 70% verbeterd.

  Enkele behandelmogelijkheden met LPG endermologie toegelicht:

  Ontsierde plekken als gevolg van injecties
  Door het veelvuldig toedienen van injecties (op eenzelfde plaats) kunnen hinderlijke, lelijke en/of verdikte plekken ontstaan. De verhardingen worden met LPG endermologie losgemaakt en de afvoer van vocht wordt hierbij gestimuleerd. Door behandeling zal de kleur veranderen en de pijn verminderd worden.

  Verkleefde littekens
  Littekens (bijvoorbeeld na een operatie) kunnen pijnlijk zijn doordat ze verhard, verkleurd, verkleefd of verdikt zijn. LPG kan het weefsel losser en soepeler maken. Het kan tevens afvlakkend werken op een litteken en een eventuele bewegingsbeperking als gevolg van het litteken verminderen en dus de mobiliteit vergroten.

  Brandwonden
  Het doel van de behandeling van brandwonden is om de huid weer de mobiliteit terug te geven en het weefsel soepel te maken. Ook zeer beschadigde gebieden kunnen worden aangepakt. Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat de techniek al in een vroeg stadium consequent wordt toegepast.

  Vetophopingen
  Met behulp van LPG endermologie kan er meer evenwicht worden bereikt tussen vorm en volume van de huid. Door de processen die op gang worden gebracht, worden onder andere collageen en elastine aangemaakt, wat de huid strakker en steviger maakt. De huid wordt veerkrachtiger.

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply