Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer een goede gezichtsuitdrukking
  Rate this post

  Wenkbrauwen maken je gezicht en zijn erg bepalend voor de gezichtsuitdrukking. Door het ondergaan van chemokuren verlies je doorgaans je haren, en je huid verliest tevens zijn natuurlijke uitstraling door de vermindering van collageen- en elastineproductie. Gelukkig zijn er oplossingen om je weer helemaal jezelf te voelen na deze ingrijpende periode. Wij kunnen je helpen om door middel van huidverbeterende behandelingen, zoals microdermabrasie en het plaatsen van permanente make-up, de huid te verbeteren naar het oude niveau, zodat je na deze ingrijpende periode weer stralend te voorschijn komt en je weer vrouw voelt!

  Permanente make-up is een micro-implantatie van verf­pigmenten in de huid. Permanente make-up is geen tatoeëring, maar wel vergelijkbaar is dat er bij allebei pigment in de huid wordt aangebracht. Door middel van een speciaal daarvoor ontworpen pigmentatiepen, waarin een kleine steriele naald (of naaldjes) heel snel op en neer beweegt, wordt het pigment in de huid gezet.
  Doordat de huid zich constant vernieuwt, vervaagt de pigmentatie na ongeveer 3 tot 5 jaar. Dit proces verloopt bij de één wat sneller dan bij de ander. Voor het mooie behoud van de permanente make-up zou het ongeveer na 1 of 2 jaar kunnen worden bijgewerkt voor een ­touch-upbehandeling.

  Met permanente make-up ben je elke dag voorzien van perfect aangebrachte make-up die de hele dag blijft zitten. Of je nu gaat zwemmen of sporten: je make-up blijft altijd op zijn plek.

  Graag attenderen wij je erop dat dit specialistische behandelingen zijn. Voorkom teleurstelling en ga naar een erkende en gediplomeerde specialist!

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply