Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer een zachte en gladde huid
  Rate this post

  Heb je last van een huidprobleem zoals puistjes, onzuivere huid, (acne)littekens, grove poriën, pigmentvlekken, doffe grauwe huid, rimpels of een verslapte huid? Dan is de Bio Peel een mooie match voor jou.

  Een Bio Peel kruidenpeeling is een voedende peeling, waarbij een mix van kruiden, zeewier en algen op de huid aangebracht worden. Deze kruiden, zeewier en algen, die tientallen aminozuren, vitaminen, mineralen en sporenelementen bevatten, zetten de huid aan tot regeneratie, waardoor de huid zichzelf van binnenuit gaat herstellen met een zichtbaar resultaat.
  Door middel van een massage worden de heilzame stoffen uit de kruidenmix optimaal door de huid opgenomen. Direct na de behandeling is de huid diep gereinigd en voelt die glad en zacht aan, doordat de bovenste lagen dode huidcellen, die droog en ruw aanvoelen, zijn weggehaald.

  Huidverbetering
  De Bio Peel richt zich met name op de basaalcellenlaag. Hier bevinden zich de stamcellen van de huid. Deze stamcellen delen zich in huidcellen. Wanneer de productie van nieuwe huidcellen afneemt, wordt de huid dun en kwetsbaar. Wanneer de basaalcellenlaag (en dus de stamcellen) in een slechte conditie is, zijn de huidcellen die er ontstaan ook niet van goede kwaliteit. De huid kan er rood, dof of vaal uitzien en soms kan er ook een onrustig huidoppervlak ontstaan.
  Door de intensieve voeding van de basaalcellenlaag tijdens de Bio Peel worden ook de stamcellen voorzien van de benodigde voedingstoffen. Het resultaat: een gezondere en gladde huid en een zichtbare huidverbetering van binnenuit.

  Eénmalige boost of kuur
  Een eenmalige behandeling is effectief om dode huidcellen te verwijderen en tegelijkertijd de huid een boost te geven door de hoge concentratie voedingsstoffen. Om de huid intensief te verbeteren en langdurige resultaten te behalen, is een kuur van minimaal 3 tot 6 behandelingen aan te raden. Na de kuur kan het resultaat behouden worden door iedere 3 maanden de Bio Peel te herhalen.

  De Bio Peel is de ideale behandeling om je huid een enorme oppepper te geven!

  SPA-kennismakingsbehandeling
  Ben jij nog nooit bij Henriëtte Bon in de salon geweest? Maak dan eens gebruik van de SPA-kennismakingsbehandeling. Deze wordt helemaal afgestemd op de behoefte van jouw huid en persoonlijke wensen, en bestaat uit een intakegesprek, reiniging van de huid, fruitscrub of enzympeeling, epileren van de wenkbrauwen, ontspannende massage, voedend masker, dag- of nachtverzorging en een productadvies.

  Over Henriëtte
  ‘Persoonlijke aandacht en een eerlijk huidadvies. Dát vind ik heel belangrijk’, zegt Henriëtte Bon heel beslist. Met al meer dan 17 jaar ervaring in het vak, waarvan de laatste 5 zelfs met een eigen salon, kan Henriëtte nog steeds intens genieten wanneer ze een klant stralend en ontspannen haar salon ziet verlaten. ‘Onze organisatie staat voor deskundigheid, hygiëne en kwaliteit. We zijn dan ook niet voor niets aangesloten bij vakorganisatie ANBOS. Het geeft jou als klant de garantie dat je bij ons behandeld wordt door een schoonheidsspecialist met een erkend diploma.’

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply