Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer in zijn eigen kracht
  Rate this post

  Het werken met hypnose ken je wellicht al van het stoppen met roken voor volwassenen. Minder bekend is dat hypnose kan helpen op allerlei andere gebieden, en dat het ook prima geschikt is voor kinderen!

  Hypnose is een combinatie van aandacht, beïnvloeding en het werken met je onderbewustzijn, dat heel veel mogelijkheden biedt. De kracht van het brein wordt vaak onderschat, en dat is jammer, want het is heel mooi om er problemen en klachten mee aan te pakken, zoals AD(H)D of faalangst (of een fobie) bij kinderen. Hypnose kan ook prima ingezet worden bij problemen als onzekerheid, pesten en slaapproblemen. Met behulp van hypnose kan een kind als het ware bij zichzelf naar binnen kijken, waardoor de problemen omgebogen kunnen worden. Zo komt het kind weer in zijn eigen kracht te staan en kijkt het weer positiever naar zichzelf. Doordat kinderen een ruime fantasie hebben en een eigen belevingswereld, zijn juist zij goed onder hypnose te krijgen. Ze staan er ook doorgaans meer voor open dan volwassenen.

  Wil je weten of hypnose iets voor je kind kan betekenen? Maak dan een afspraak met Jolanda Jager van Hypnose4all! Is het echt iets voor jou
  of voor je kind, dan kun je ook gelijk het intake­formulier op de site van Hypnose4all invullen en opsturen.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply