Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
4/4 - (1 stemmen)
 • Weer energiek en levenslustig
  4/4 - (1 stemmen)

  Mensen die bij Sylvia komen, hebben vaak een vraag over werk of een vraag meer in persoonlijke sfeer. Thema’s die regelmatig voorbijkomen, zijn het zoeken naar een balans tussen werk en privé, stress-/ spanningsklachten, vermoeidheid, onzekerheid of angsten, de juiste keuzes maken, hooggevoeligheid en grenzen stellen.

  Sylvia biedt begeleiding en coaching aan individuen en kleine groepen bij persoonlijke en professionele veranderingsprocessen en ontwikkeling. Zij werkt hierbij onder andere met een persoonlijkheidsvragenlijst (MBTI), wandel­coaching en coaching met hulp van paarden.
  Paarden zijn zeer intuïtief en zijn experts in het lezen van (onbewuste) lichaamstaal. De reactie van het paard op je gedrag en energie geeft nieuwe inzichten en zorgt voor bewustwording. Dit helpt je om in het vervolg bewust keuzes te maken die ervoor zorgen dat je met meer zelfvertrouwen, energie en plezier je gestelde doelen kunt bereiken. Geen langdurige gesprekken! Tijdens wandelcoaching geeft de natuur je kracht, rust, ruimte, energie, lucht… De inspiratie en metaforen van en in de natuur helpen je bij het krijgen van inzichten, nieuwe mogelijkheden en vervolgstappen (beweging). De natuur fungeert voor ons dan als het ware als een spiegel. De inzichten die we daardoor opdoen, helpen ons verder.
  Tijdens de paardencoach- en wandelcoachsessies wordt de transfer gemaakt naar het dagelijks leven. In één sessie of enkele sessies krijg je al verbazende en diepgaande inzichten en resultaten! Neem contact op voor een vrijblijvend en gratis kennismakingsgesprek.

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply