Jouw regio: ,
Wijzig regio
Jouw regio: nog niet opgegeven
Wijzig regio
Rate this post
 • Weer fris en fruitig
  Rate this post

  Als je een druif en een rozijn naast elkaar legt, zie je duidelijke verschillen. Een druif heeft een stevige en egale schil, terwijl een rozijn rimpelig en gedehydrateerd is. Zo is het in zekere zin ook met de huid. Door allerlei interne en externe invloeden veroudert je huid langzaam maar zeker. De een is daar volkomen tevreden mee, maar de ander verlangt ernaar de tijd een aantal jaren terug te draaien.

  Tegenwoordig is het steeds gebruikelijker om samen met een cosmetisch arts toe te werken naar een jeugdiger uitstraling. De methoden zijn veilig en de resultaten natuurlijk, waardoor veel vrouwen en mannen denken: wat houdt me nog tegen? Die storende neus-lipplooi of de kraaienpootjes rond je ogen zijn makkelijk en snel te behandelen. Bij de behandeling van rimpels in het gelaat, maar ook voor de behandeling van migraine is botox erg effectief. Botox wordt toegepast bij fronsrimpels, kraaienpootjes of de voorhoofdrimpels. Inspuitingen met botox zorgen ervoor dat de spieren zich ontspannen, de huid gladder wordt en rimpels verdwijnen. Onder ‘fillers’ verstaan we stoffen die in de gezichtshuid worden aangebracht om rimpels, plooien en zelfs littekens te laten verdwijnen. Ook worden ze gebruikt om bepaalde onderdelen van het gelaat te accentueren, zoals de lippen of de jukbeenderen.

  Natuurlijk resultaat
  Voor behandelingen aan je gezicht, hals en handen ben je bij cosmetisch arts Dokter André aan het juiste adres. André is gespecialiseerd in rimpelbehandelingen en heeft hier al jaren ervaring mee. André: ‘Het is mijn doel om jouw gezicht weer een frissere uitstraling te geven, waarbij de mimiek van je gezicht niet verloren gaat. Ik vind het heel belangrijk dat het resultaat natuurlijk oogt. Tijdens onze eerste, vrijblijvende afspraak bespreken we samen jouw wensen en verwachtingen en bekijken we welke behandeling het beste bij jou past. Uiteindelijk maak jij de keuze die goed voelt. Ik heb alle tijd en aandacht voor jou om alles goed uit te leggen en jouw vragen te beantwoorden. Als je twijfelt of je voor een behandeling wilt gaan, adviseer ik altijd om alle tijd te nemen om hier goed over na te denken. Pas als je helemaal zeker van je beslissing bent, zal ik jou behandelen.’

   

   

  Leave a reply →

Reageer op dit artikel

Cancel reply